LEVIT Muan MX 3 468 elektromos kerékpár (468Wh, türkiz szín)

Ár:
746.900 Ft (588.110 Ft + ÁFA)

A LEVIT Muan MX 3 468 a cseh gyártó legkedvezőbb árú nyomatékszenzoros hardtail mountain bike kerékpárja, a trapéz vázzal, aminek hála könnyebben át tudjuk a felső csövön emelni a lábunkat. 

Akkumulátora 468Wh kapacitású, ami egy 80Nm-es csúcsnyomatékkal bíró Bafang M400-as középmotort "táplál". Ennek hála hű társunk lesz erdei bringázások során is.

A pedelec rendszert egy színes Bafang C18-as kijelzőn tudjuk vezérelni (ennek bemutató videóját a 'Youtube videók' fülön tudja megtekinteni). Amiért szeretjük ezt a kijelzőt: nagy felületű, jól olvasható és százalékra pontosan tudja megmutatni az akkumulátor töltöttségét, így pontosabban tudunk a rásegítéssel gazdálkodni.

A klasszikus, bringás részeket tekintve elmondható, hogy a Muan MX egy 27,5"-es kerékméretű, merev farú gép, amiben az első lengéscsillapításért egy 100mm-es rugóúttal bíró RST Gila TnL villa felel.

A váltásról egy 9 sebességes Microshift M46L váltó gondoskodik, míg a fékezésről Zoom HB-875 hidraulikus tárcsafékek.

A 2022-es Muan MX különlegessége, hogy elérhető "klasszikus" unisex mtb vázzal, 29"-es kerekekkel, illetve a hölgyek által jobban preferált trapéz vázzal és 27,5"-es gumikkal (jelenleg ez utóbbi adatlapját olvassa Ön).

Változatok:
További információk a termékről