PEGASUS Savino Evo 5F Performance elektromos kerékpár

Ár:
1.206.900 Ft (950.315 Ft + ÁFA)

A Savino pedelec-ek a Pegasus 2021-es új modellcsaládját alkotják, amiket SUV, azaz afféle mindenes (lightosabb terep és aszfalt) felhasználásra szánnak.

Ezek között az agyváltós Savino-k, mint a Savino Evo 5R és 5F egy igen érdekes ágát képviselik a SUV kategóriának, eddig ugyanis még nem láttunk egyetlen gyártónktól sem agyváltós "mindenes" ebike-ot. Ez nem véletlen, az agyváltó áttétel tartománya ugyanis szűkösebb, mint a 10, illetve 12 sebességes láncváltóé, így alapvetően elmondható, hogy az agyváltós Savino-k az aszfalt-terep mérlegen már erősen az aszfalt irányba billennek.

Ugyanakkor nem egy szimpla agyváltós trekking gépről beszélünk, hanem kínálatunk egyik legmasszívabb, legrobosztusabb Shimano Nexus 5 ebike specifikus agyváltóval szerelt pedelec-jéről. Ezt a masszív, már-már akár tankszerű érzést erősítik a 28 x 2.40-es gumik.

Az elektromos rásegítés a Bosch Performance Line motor feladata, ami 65 Nm-es maximális nyomatékával jelentős segítséget nyújt majd a meredek emelkedőkön is és teszi mindezt halkan! Az, hogy mekkora legyen az akkumulátor kapacitása a leendő tulajdonosokra van bízva: 400, 500 vagy 625Wh.

Az agyváltós Savino-k három vázformában (férfi, női és unisex komfort) és két változatban érhetőek el: a Savino Evo 5R-ben egy kontrafékes agyváltót találunk, míg az Evo 5F-ben nincsen kontra, ott csak a hidraulikus tárcsafékek fogják megállítani a bringát.

Változatok:
További információk a termékről