GEPIDA Berig Man Deore 10 27,5" elektromos kerékpár

Ár:
879.000 Ft (692.126 Ft + ÁFA)

A Gepida Berig Deore 10 a magyar gyártó "ATB" (All-terrain-bike) kategóriás kerékpárja, azaz az a féle mtb-trekking keverék, amivel lényegében bárhol nyugodtan kerékpározhatunk, hisz mindenhol jól kezelhető.

Ezek a fajta kerékpárok szellemiségükben legközelebb egy trekkingesített mtb-hez állnak közel, azaz aszfaltra is valamivel barátibb gumikat találunk rajtuk, illetve sárvédőket, csomagtartót és teljes világítást.

Három változatban érhető el: 29" és 27,5"-es kerekkel diamond (klassizkus férfi) vázzal, illetve 27,5"-es kerekkel unisex komfort vázzal. Utóbbi a Berig Man Deore 10 29", azaz a jelenleg megtekintett pedelec, ami a 29"-es kerékméretű, férfi vázas változat.

Mindhárom verzióra igaz, hogy az elektromos rásegítést a 3. generációs Bosch Performance Line motor biztosítja, amit 400 vagy 500 Wh kapacitású, vázra szerelt akkuk látnak el árammal.

A váltó- és fékrendszerek is megegyeznek: előbbi egy 10 sebességes Shimano Deore láncváltó, míg utóbbi hirdaulikus Shimano MT200-as tárcsafékek.

Változatok:
További információk a termékről