Bosch Kiox elektromos kerékpár kijelző retrofit szett

Ár:
106.990 Ft (84.244 Ft + ÁFA)

A Bosch Kiox a német gyártó egyik legjobb és legkompaktabb elektromos kerékpár kijelzője. Ez a retrofit szett kimondottan azt a célt szolgálja, hogy Bosch motoros pedelec-ünket utólagosan tudjuk Kiox kijelzővel felszerelni. Ennek megfelelően a szett tartalmazza a következőket:

- magát a Bosch Kiox kijelzőt
- a Bosch Kiox Socket-et, azaz a kijelző bölcsőt
- a Bosch Kiox Mounting Plate adaptert a bölcsőbe
- a Bosch Kiox/SmartphoneHub kijelző-motor kábelt
- a Bosch Kiox/SmartphoneHub kezelőegységet (távvezérlőt)
- a fenti elemek rögzítéséhez szükséges csavar szettet (Bosch Screw Kit)

A Bosch Kiox retrofit szett minden Bosch motorral kompatibilis a 2. generációtól felfelé (azaz a Classic Line kivételével mindegyik motorral).

A Bosch Kiox szett alapvetően össze van szerelve, ugyanakkor az eredetileg Bosch Intuvia, Kiox és Nyon ("eredeti", 1. generációs) kijelzős ebike-ok esetében szükség van a kijelzőt a motorral összekötő kábel cseréjére, amit szakszerviz tud elvégezni (az Ambringa ebike szervizek természetesen vállalják ezt a cserét, akárcsak a kijelző felszerelését, ennek költségét a kijelző ára nem tartalmazza).

Magáról a Bosch Kiox kijelzőről:
A Kiox a Bosch legkompaktabb színes, okostelefonnal összeköthető kijelzője. A színes, 208 × 274 pixel felbontású és 1.9" átmérőjű kijelző az alapvető cyclocomputer funkciók mellett (átlag sebesség, max sebesség, megtett út, bringázással töltött idő) képes megjeleníteni a bringás által leadott teljesítményt és a pedálfordulatot is. Ha pedig összekötjük a Kiox-ot a kompatibilis pulzusmérőkkel, ez az információ is megtekinthető a kijelzőn az elégetett kalóriákkal egyetemben.

Ahogy szó volt róla a Kiox összeköthető okostelefonnal is, ehhez a Bosch Ebike Connect applikációra lesz szükségünk. Ezt követően telefonunkon is megtekinthetjük kerékpározásunk adatait, illetve útvonalat tervezhetünk. Ez esetben navigáció magán a telefonunkon fut, viszont azt eltehetjük a zsebünkbe, mivel a Kiox szól, hogy mikor és merre kell majd fordulnunk.

A Bosch Ebike Connect alapvetően egy ingyenes applikáció, ugyanakkor lehetőség van prémium, fizetős funkciók használatára is, mint például a 'Kiox Premium Lock'. Ezt bekapcsolva elektromos kerékpárunk csak a párosított Kiox kijelzővel fog működni, így ha ellopták ebike-unkat annak rendszerét nem tudják használni majd a tolvajok. Ehhez természetesen le kell venni a Kiox kijelzőt ha magára hagyjuk a kerékpárt (a levétel gyerekjáték, egy mozdulat, szerelést nem igényel).

A Bosch Kiox ebike kijelző számítógéppel, pontosabban a 'Bosch Ebike Connect Online Portal'-al is kommunikál.

Ha kíváncsi rá, hogy mennyit "okosodik" a 2021-es modellévre a Bosch Kiox ebike kijelző, olvassa el az erről írt blogbejegyzésünket!

További információk a termékről