BOSCH SmartphoneHub elektromos kerékpár kijelző Retrofit szett

Ár:
87.990 Ft (69.283 Ft + ÁFA)

Retrofit szett, azaz utólagos felszerelésre tervezett készlet a Bosch SmartphoneHub elektromos kerékpár kijelzőhöz. Ez a szett mindent tartalmaz, amire szüksége van, ha SmartphoneHub kijelzővel szeretné használni eredetileg Purion/Intuvia/Nyon vagy Kiox kijelzővel szerelt Bosch motoros elektromos kerékpárját.

A SmartphoneHub-ot kimondottan úgy tervezték, hogy az összekapcsoljuk okostelefonunkkal, amit rögzítünk a hub-ra és az app-on keresztül navigálhatunk, végezhetünk el beállításokat és részletes cyclocomputer funkciókat kapunk. Emellett láthatjuk az aktuális időjárást és azt is, hogy a megtervezett útvonalunkon milyen időjárás lesz, mire odaérünk.

Az okostelefonos app (COBI.Bike) ezenkívül összekapcsolható a Strava fiókunkkal és egyéb népszerű appokkal, mint például a komoot.

A SmartphoneHub újdonsága ugyanakkor, hogy maga a Bosch rendszer akkor is használható, ha épp nincs nálunk telefonunk, vagy nem akarjuk azt összekapcsolni az ebike-kal. Ilyenkor a hub-ba épített kis kijelzőn (1.52" átmérőjű) látjuk, hogy milyen a kerékpár akkumulátorának töltöttsége, milyen sebességgel haladunk, illetve milyen rásegítési szintet használunk és még mekkora a fennmaradó hatótávunk.

A Bosch SmartphoneHub Retrofit szett tartalmazza a következőket:

- SmartphoneHub hub (azaz kvázi az agyát a rendszernek)

- egy univerzális telefon rögzítőt (Universal Mount)

- a kezelő egységet (távvezérlőt)

- kábelt, ami összeköti a motort és a kijelzőt

- a hub kormányra való rögzítéséhez szükséges elemeket

- telefontöltőkábelt (micro-USB, USB-C és Apple Lightning csatlakozókkal)

A Bosch SmartphoneHub kijelző minden, 2. generációs és annál újabb Bosch motorral működik (azaz egyetlen kivétel, az "ős" Bosch motor, a Classic Line).

Változatok: Alapmodell
További információk a termékről