BULLS Sturmvogel Evo 10 elektromos kerékpár

Ár:
1.393.900 Ft
1.249.900 Ft (984.173 Ft + ÁFA)

A 2020-as modellévre a Bulls kissé átdolgozta Sturmvogel ebike családját és csak a korábbi 'Street' néven futó szériát viszi tovább. Ezek olyan praktikus pedelec-ek, ahová már bőven lehet pakolni köszönhetően a hátsó csomagtartónak, illetve az első, fejcsőre rögzített kosárnak (ennek előnye, hogy a kormányra rögzített kosarakkal szemben a "rakomány" tömege nem nehezíti/befolyásolja a kormányzást).

A sárvédők és a világítás megjelenése szintént ott tette praktikusabbá az Sturmvogel Evo-kat, ahol érdemes.

A  lényeg ugyanakkor változatlan maradt, ami mindig is volt: egy szemet gyönyörködtető és kiváló technikai paraméterekkel bíró városi elektromos kerékpár. Az elektromos rásegítésért a Brose Drive S Mag motor felel (a maga 90 Nm-es maximális nyomatékával és szinte hangtalan működésével). Ezt a pedelec-et alapvetően inkább városi használatra tervezték, az akkumulátor kapacitást nem spórolták ki belőle, akár kiemelkedően nagy, 750 Wh kapacitású li-ion akkumulátor is megbújhat a Sturmvogel Evo 10 alsó csövében,

Szintén 2020-as újítás, hogy a Sturmvogel Evo immáron láncváltós változatban (jelenleg Ön által böngészett modell) is elérhető. Miért örülhetünk ennek? Egyrészt így a kerékpár alkalmasabb túrázásra, hisz tekerés közben lehet nyugodtan váltani, másrészt nagyobb áttétel tartománnyal bír így az ebike. Harmadrész azzal, hogy láncváltó került a gépre, a legerősebb Brose motort lehetett beépíteni, mivel nem kell attól tartani, hogy a Drive S Mag hatalmas 90Nm-es nyomatékával "megeszi" az agyváltót.

A végére hagytunk még egy 2020-as újítást, ami szó szerint kézzel fogható: az idei Sturmvogel Evo markolata és nyerge sokkal puhább, mint a korábbi modellekéi és egy velúrhoz hasonlító anyag borítja, aminek köszönhetően nagyon finom érzés a kormányt megfogni.

A Sturmvogel Evo 10 elérhető fekete, illetve fehér színekben, klasszikus férfi és komfort vázas kialakítással is.

Változatok:
További információk a termékről