BULLS Lacuba Evo Lite 5F elektromos kerékpár

Ár:
1.572.900 Ft
1.429.900 Ft (1.125.906 Ft + ÁFA)

Az egyik kedvenc agyváltós ebike-unk.

A Bulls Lacuba Evo Lite 5F elektromos kerékpár egy több szempontból is különleges ebike. Egyrészt a kiváló Lacuba Evo Lite váz az alapja, ami mindenképp ott van a kedvenc trekking vázaink listáján köszönhetően annak a meglepően könnyed, agilis érzésnek, amit ad. Ez az átgondolt geometriájának és egyedi szerkezetének köszönhető.

Ami tovább fokozza a kerékpár különlegességét, hogy egy kimondottan erős motort házasítottak össze benne egy agyváltóval. Ez általában nem szokott túl jól elsülni, de itt a "csillagok szerencsés együttállásáról" van szó. A Brose Drive T Mag motor erejével (70Nm-es maximális nyomaték) ugyanis a kimondottan ebike-okhoz tervezett Shimano Nexus 5E bírni fogja ez erős Brose motor erejét, így búcsút mondhatunk az erős motor-agyváltó kombinációnál előforduló haldokló agyváltóknak!

Ennek a remek agyváltónak hála túrázásokra is kiváló társ lesz a Lacuba Evo Lite 5F. Ugyanakkor a fő felhasználási cél a város, illetve az urbánus környezet, hisz túrázásra ott van a Bulls Lacuba Evo Lite 12! A váz alsó csövébe rejtett 555 vagy 750 Wh-s kapacitású akkumulátor hosszú kilométereken át tudja ellátni energiával a motort.

Az ebike praktikumár és "cool" faktorát jelentősen növeli, hogy a motor erejét nem lánc, hanem egy Gates karbonszíj továbbítja a hátsó kerék felé. Elfelejthetjük az összekoszolt nadrágot, a "kiszáradt", nyikorgó, megnyúló láncot! A pedelec-en természetesen komplett, erős fényű világítást, csomagtartót, sárvédőket és kitámasztót is találunk.

A kényelemért a levegős Suntour első villa, az Ergon GP1 markolat és a Comodoro nyereg a felelős. 

Ha egy rendkívül agilis, agyváltós, strapabíró és prémium elektromos kerékpárt keres, ajánljuk figyelmébe a Bulls Lacuba Evo Lite 5F-et!

Változatok:
További információk a termékről