BULLS Urban Evo 5 elektromos kerékpár

Ár:
1.357.900 Ft
1.214.900 Ft (956.614 Ft + ÁFA)

A Bulls Urban Evo 5 elektromos kerékpár a német gyártó agyváltós "napi közlekedős" pedelec-je. Ettől függetlenül természetesen a hétvégi túrák során is hű társunk lesz.

Annak köszönhetően, hogy alapvetően a napi közlekedésre, ingázásra tervezték ezt az ebike-ot, erős fényű Supernova fényszórókat kapott, hogy biztosan észrevegyenek minket a zsúfolt, ingerekkel telített urbánus környezetben is. Szintén a napi közlekedést megkönnyítendő szerelték ezt az ebike-ot a Shimano új, kimondottan ebike-okhoz tervezett, 5 sebességes agyváltójával, a Shimano SG-C7000-5 -el. Ez a váltó abban különleges, hogy a többi agyváltóval szemben, itt nem probléma, ha terhelés (tekerés) alatt váltunk sebességet.

Ha már valamit mindennap használunk, az legyen gyönyörű! Ez a mondat lebeghetett a Bulls mérnökeinek szemei előtt, amikor megtervezték az Urban Evo 5 harmonikus, letisztult és elegáns vonalait.

A dinamikus közlekedésben a Bosch Performance Line CX elektromotor oroszlánrészt játszik a maga 60 Nm-es maximális nyomatékával (az agyváltó egészségének megőrzése érdekében kicsit visszavették a CX motor maximális nyomatékát), amihez az energiát a vázba rejtett, kapacitású akkumulátorból nyeri. Utóbbi kapacitása választható: 400, 500 vagy 625 Wh.

A Bulls Urban Evo 5 elektromos kerékpár elérhető klasszikus férfi vázas, illetve ejtett vázas változatban is, sőt 2020-tól már komfort vázas kialakítással is!

Amit még érdemes megemlíteni az Urban Evo 5 esetében az a különleges anyaghasználat a nyergen és a markolatokon. A Bulls itt ugyanis egy velúrhoz hasonló tapintású anyaggal vonta be a kimondottan kényelmes nyerget és markolatot, amik így még finomabb, exkluzívabb kinézetet kaptak. Nem mellesleg nagyon jó érzés megfogni ezeket az alkatrészeket.

Változatok:
További információk a termékről