Supernova M99 Mini Pro MonkeyLight ebike első lámpa

Ár:
119.900 Ft (94.409 Ft + ÁFA)

A német Supernova egyik legkomolyabb lámpája a Supernova M99 Mini Pro, nem véletlenül! Tudásához képest relatíve kompakt méretű és tömegű, miközben bődületes fényerővel bír. A "tompított" módban 150 Lux fényerővel bír, míg "távolsági" módban ez a szám 260 Lux-ra nő! Ezzel csak elégedettek lehetünk! 

Ezt pedig nem csak mi gondoljuk így, amit jól mutat a sok díj (Eurobike győztes, Design Award, Design & Innovation Award stb.) bezsebelt megjelenése óta.

Ez az M99 Mini Pro nem csak fényerejében nem egy hétköznapi lámpa, ez a MonkeyLight (a MonkeyLink lámpa családja) verzió! Ez pedig az jelenti, hogy felrakása gyerekjáték, ráadásul az energiát is az elektromos kerékpárunk akkumulátorából nyeri, illetve vezérelni is az ebike kijelzőjéről tudjuk.

Figyelem: ez a lámpa csak elektromos kerékpárokkal kompatibilis és azon belül is csak MonkeyLink-es pedelec-ekkel. Kínálatunkban a Bulls elektromos montijai már gyárilag MonkeyLink rendszerrel vannak szerelve, de ha az Ön kerékpárján nincs ilyen, ez utólagosan is kiépíthető. Ehhez egy MonkeyLink lámpatartóra és a megfelelő első MonkeyLight világításkábelre lesz szüksége.

További információk a termékről