PEGASUS Premio Evo 5F elektromos kerékpár

Ár:
1.107.900 Ft
999.900 Ft (787.323 Ft + ÁFA)

A Pegasus Premio Evo 5F egyike a német gyártó azon elektromos kerékpárjainak, amikben az erősebb Bosch motor (jelen esetben egy Performance Line) mellett egy ebike-okhoz tervezett 5 sebességes Shimano agyváltót találunk.

Véleményünk szerint, ha valaki agyváltós pedelec-et szeretne, ezzel az említett 5-ös agyváltóval jár a legjobban, köszönhetően annak, hogy ez egy kimondottan strapabíró egység. Ennek is tudható be, hogy az Active Line motoroknál erősebb elektromotorokról nem kell lemondanunk, így azon felhasználók igényeit is ki lehet elégíteni, akik agyváltó és egy erős motor kombinációjára vágynak.

A Premio Evo 5F-t a fentiek alapján bátran ajánljuk túrázásokhoz is, nem csak napi közlekedésre. A túrák során nagy hasznát látjuk majd az állítható kormánynak, a kényelmes nyeregnek és a remek Premio Evo ergonómiának, illetve az i-Rack kompatibilis csomagtartónak, az SKS sárvédőknek és az elől 70 LUX-os lámpának.

Amennyiben szimpatikus Önnek ez a kerékpár és együl csak a kontraféket hiányolja még róla, semmi gond! A Pegasus kínálatában megtaláljuk ennek az ebike-nak kontrafékes (a hidraulikus felnifékeken felül) testvérmodelljét, ami minden másban megegyezik ezzel a modellel. Ez a testvérmodell a Pegasus Premio Evo 5R névvel található meg weboldalunkon,

Változatok:
További információk a termékről