PEGASUS Opero Evo 5F Di2 Automatic Belt elektromos kerékpár

Ár:
1.269.900 Ft (999.921 Ft + ÁFA)

A Pegasus Opero Evo 5F Di2 Automatic Belt egy igazán különleges elektromos kerékpár. Ez a modell ugyanis egy automata üzemmódra képes elektronikus agyváltóval van felszerelve, így a leendő tulajdonosoknak lényegében csak pedáloznia kell, a többi intézi a kerékpár, nekünk elég a tájban gyönyörködnünk!

Az automata üzemmód mellett érdemes kiemelni a szíjhajtást is, ami csendesebb, lágyabb tekerési élményt biztosít.

A kerékpározás élményét legnagyobb mértéken természetesen maga az elektromos rásegítés változtatja meg. A Shimano Steps E6100-es motorral nem lesz gond az emelkedőkön való feljutás!

Arról, hogy a túrák kellően hosszúak lehessenek az 555 vagy akár 750 Wh-s akkumulátor (természetesen vázba rejtve) gondoskodik.

Ez az Opero természetesen el van látva minden földi jóval, ami szükségünk lehet a túrázások során: legmagasabb defektvédelemmel bíró Schwalbe Maraton Plus gumik, kimondottan erős fényű (100 LUX-os) lámpa, i-Rack-es csomagtartó, sárvédők és a hab a tortán: fenséges kényelem.

Az Opero ebike-okra is abszolút igaz, ami a Pegasus másik prémium modell családjára, a Premio-kra, hogy nagyon kényelmesek, felülve rájuk egyszerűen otthon érezzük magunkat!

Változatok:
További információk a termékről