BULLS Sturmvogel Evo Street elektromos kerékpár

Ár:
1.267.900 Ft
1.161.900 Ft (914.882 Ft + ÁFA)

A Bulls Sturmvogel Evo Street a gyönyörű, mondhatni "dizájn-bringa" Sturmvogel Evo hétköznapok során praktikusabb változata. Ez már az az ebike, ahová már bőven lehet pakolni köszönhetően a hátsó csomagtartónak, illetve az első, fejcsőre rögzített kosárnak (ennek előnye, hogy a kormányra rögzített kosarakkal szemben a "rakomány" tömege nem nehezíti/befolyásolja a kormányzást.

A sárvédők és a világítás megjelenése szintént ott tette praktikusabbá a Sturmvogel Evo-t, ahol érdemes.

A  lényeg ugyanakkor változatlan: egy szemet gyönyörködtető és kiváló technikai paraméterekkel bíró városi elektromos kerékpár. Az elektromos rásegítésért a Brose Drive T motor felel (a maga 90 Nm-es maximális nyomatékával és szinte hangtalan működésével). Habár ezt a pedelec-et alapvetően városi használatra tervezték, az akkumulátor kapacitást nem spórolták ki belőle, máig kiemelkedően nagy, 650 Wh kapacitású li-ion akkumulátor bújik el a Sturmvogel Evo Street alsó csövében,

A 8 sebességes Shimano Alfine agyváltóval akár álló helyben is válthat, ami városban kincset tud érni! A biztos fékerőről a Shimano hidraulikus tárcsafékek gondoskodnak.

Újdonság, hogy 2019-től a Sturmvogel Evo Street immáron komfort vázas kivitelben is elérhető, így egy még kényelmesebb, párját ritkító szépségű ebike-ot köszönthetünk személyében.

Változatok: 650 Wh-s akkumulátorral
További információk a termékről