Apache Wakan Tour MX elektromos kerékpár

Ár:
614.900 Ft (484.173 Ft + ÁFA)

Az Apache Wakan Tour MX, a cseh gyártó Bafang Maxdrive nyomatékszenzoros középmotorral szerelt komfort vázas pedelec-je. 
Az Apache-tól megszokott módon ezt az elektromos kerékpárt is remek ár-érték arány jellemzi. Ez köszönhető a tudásához és erejéhez mérten baráti árának.

A Wakan Tour MX pedelec lelkét a Bafang Maxdrive M400-es rendszer adja, ami egy nyomatékszenzoros, rendszer. A motor maximális nyomatéka 80Nm, ami nem csak ebben az árkategóriában számít jó értéknek! (összehasonlításul: a Bosch legelterjedtebb belépő motorja az Active Line Plus 50 Nm-t tud).

A kerékpáron ettől az árkategóriától szokatlanul komolyabb, lock-olható első teleszkópot is kapunk a hidraulikus tárcsafékek mellé, illetve színes LCD kijelzőt.

Természetesen a túrázásokhoz elengedhetetlen kiegészítők, mint a világítás, sárvédők, csomagtartó és a kitámasztó sem hiányozhat erről az elektromos kerékpárról. 

Ha szeretne minél kedvezőbb áron magáénak tudni egy nyomatékszenzoros túra pedelec-et, mindenképp vegye számításba a Wakita Tour MX-et vagy férfi vázas testvérét a Wakan Tour MX-et!

Változatok: 13 Ah kapacitású (468 Wh) akkumulátororral
További információk a termékről