BULLS Sturmvogel Evo 5 Belt elektromos kerékpár

Ár:
1.393.900 Ft
1.249.900 Ft (984.173 Ft + ÁFA)

A 2020-as modellévre a Bulls kissé átdolgozta Sturmvogel ebike családját és csak a korábbi 'Street' néven futó szériát viszi tovább. Ezek olyan praktikus pedelec-ek, ahová már bőven lehet pakolni köszönhetően a hátsó csomagtartónak, illetve az első, fejcsőre rögzített kosárnak (ennek előnye, hogy a kormányra rögzített kosarakkal szemben a "rakomány" tömege nem nehezíti/befolyásolja a kormányzást).

A sárvédők és a világítás megjelenése szintént ott tette praktikusabbá az Sturmvogel Evo-kat, ahol érdemes.

A  lényeg ugyanakkor változatlan maradt, ami mindig is volt: egy szemet gyönyörködtető és kiváló technikai paraméterekkel bíró városi elektromos kerékpár. Az elektromos rásegítésért a Brose Drive T Mag motor felel (a maga 70 Nm-es maximális nyomatékával és szinte hangtalan működésével). Habár ezt a pedelec-et alapvetően városi használatra tervezték, az akkumulátor kapacitást nem spórolták ki belőle, akár kiemelkedően nagy, 750 Wh kapacitású li-ion akkumulátor is megbújhat a Sturmvogel Evo 5 Belt alsó csövében,

Szintén 2020-as újítás, hogy az agyváltós (jelenleg Ön által megtekintett) változat csak a Shimano kimondottan ebike-okhoz tervezett, strapabíró 5 sebességes agyváltóval érhető el. Ez azért jó hír, mert az erősebb motorok (mint amilyen a Drive T Mag is) egy "hagyományos" agyváltót nem megfelelő használat mellett akár tönkre is tudnak tenni. De az ebike specifikus váltóval emiatt nem kell aggódnunk.

És ha már ilyen remek agyváltót használnak az új Sturmvogel Evo-ban, miért ne csinálják azt szíjhatjásosra? - gondolhatták a Bulls német tervezői, és milyen igazuk lett! A Gates karbonszíjnak köszönhetően a bringa megjelenése még futurisztikusabb, nem mellesleg a szíj nem nyúlik, nem kopik karbantartás igénye lényegében elhanyagolható a klasszikus kerékpár láncéhoz képest.

A végére hagytunk még egy 2020-as újítást, ami szó szerint kézzel fogható: az idei Sturmvogel Evo markolata és nyerge sokkal puhább, mint a korábbi modellekéi és egy velúrhoz hasonlító anyag borítja, aminek köszönhetően nagyon finom érzés a kormányt megfogni.

A Sturmvogel Evo 5 Belt elérhető fekete, illetve fehér színekben, klasszikus férfi és komfort vázas kialakítással is.

Változatok:
További információk a termékről