BULLS E-Stream EVO 45 AM elektromos kerékpár

Ár:
1.792.900 Ft (1.411.732 Ft + ÁFA)

A szélvész.

Ritka faj képviselője a Bulls E-Stream Evo 45 AM elektromos kerékpár, ez ugyanis egy össztelós e-mtb, ami egy speed-pedelec, azaz az elektromos rásegítés egészen 45 km/h-s sebességig velünk tart.

Az ilyen speed-pedelec-eket szigorú engedélyeztetésnek kell alávetni, hogy megkapja a típusengedélyt, hisz 45 km/h-s sebességnél (tartósan) már egészen már erők hatnak egy kerékpárra, mint 25 km/h esetében. ennek megfelelően az E-Stream Evo 45 AM "bombabiztosra" lett építve, ez vonatkozik mind a vázra, illetve a választott alkatrészekre és kiegészítőkre. Ha ezt az ebike-ot választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy egy tartós, minőségi és villámgyors kerékpár boldog tulajdonosai leszünk.

Ha már villámgyors: a 45 km/h-s sebességig tartó elektromos rásegítést a Brose speed-pedelec rendszerének, a Drive TF-nek köszönhetjük. A kellő hatótávról egy, a vázba rejtett 650 Wh kapacitású akkumulátor gondoskodik.

Az E-Stream Evo 45 Am nem csak sebessége miatt számít különlegesnek, hanem váltórendszere miatt is. Ebben az ebike-ban ugyanis egy 2x11 sebességes Shimano Deore XT váltórendszer van, így biztosítva, hogy még nagy sebesség esetén is tudjunk kellő erővel, számunkra kényelmes pedálfordulattal kerékpározni.

A nagy sebességeknél különösen fontos megfelelő fékerő miatt az Evo 45 AM Magura MT5-E hidraulikus tárcsafékeket kapott elől-hátul 203mm tárcsákkal. A fék nevének végén az '-E' tag a fékkapcsolót jelenti, mivel speed-pedelece lévén az Evo 45 AM fel van szerelve féklámpákkal is.

A terepen is megfelelő kezelhetőség és komfort végett a Bulls 45-ös montija 150mm-es rugóúttal bíró lengéscsillapítókat kapott, előre egy Rock Shox Yari RC villát, hátulra egy Rock Shox Deluxe RT rugóstagot.

A biztos tapadásról a speed-pedelec-ekhez minősített Schwalbe Nobby Nic Snake Skin TLE Apex Addix Spgrip gumik gondoskodnak (27,5+ méretben, "tubeless ready" felniken).

A kerékpáron emellett a nemzetközi speed-pedelec előírások miatt találunk a hátsó kerék "mögött" egy megvilágított rendszámtábla tartót (a rendszámtábla hazánkban nem kötelező), elektromos kürtöt és egy rugós kitámasztót is, ahogy állandó világítást is (a már említett féklámpa funkcióval kiegészítve).

Változatok: 650 Wh-s akkumulátorral
További információk a termékről