APACHE Wakita City 28 elektromos kerékpár

Ár:
446.900 Ft (351.890 Ft + ÁFA)

Az Apache Wakita City 28 elektromos kerékpár a cseh gyártó egyik legnépszerűbb trekking/city felhasználásra tervezett pedelec-je. Ezt a titulust remek ár-érték aránya mellett vonzó külsejének (bár tudjuk, hogy ez szubjektív) és okosan összeállított felszereltségének köszönheti.

Mit is kapunk, ha ezt az ebike-ot választjuk? Egy pedálfordulat érzékelős hátsó agymotoros villanybringát 7 sebességes Shimano váltóval, felszerelve mindennel, ami a kényelmes túrázásokhoz/közlekedéshez kell. A komfort fokozása végett a Wakita City első teleszkóppal és lengéscsillapítot nyeregcsővel lett ellátva. Szintén a kényelmet szolgálja az állítható magasságú/közelségű kormány is.

A 468 Wh-s akkumulátornak hála hosszabb túráknak is bátran nekivághatunk, a bringa bírni fogja szusszal! A Wakita City Apache Power Codac kijelzőjéről minden fontos adatot le tud olvasni: sebesség, megtett táv, kerékpározással töltött idő stb. A remek gördülési ellenállású és magas defektvédelemmel bíró Schwalbe Energizer Plus gumik szuper tapadást fognak kölcsönözni az elektromos kerékpárnak.

Ha szeretne kiegyensúlyozott, megbízható pedelec-et baráti áron, ajánljuk a cseh Apache Wakita City 28-at!

Változatok: 13 Ah kapacitású (468 Wh) akkumulátororral
További információk a termékről