SPECIALIZED S-Works Turbo Levo FSR 6Fattie elektromos kerékpár

Ár:
3.099.900 Ft (2.440.866 Ft + ÁFA)

Specialized S-Works Turbo Levo FSR CE 6Fattie. A csúcsok csúcsa. A Specialized legkomolyabb pedelec-je és egyben az egyik legjobb kerékpárja is. Ezt az ára is tükrözi.

Az S-Works családba csak a legjobb Specialized gépek kerülhetnek. Az S-Works termékeket a cég kifejezetten a versenyzőknek hozta létre az ő igényeikhez, elvárásaikhoz igazították a termékeket. Ha egy Specialized kerékpáron S-Works logó van, biztos lehet benne, hogy az az abszolút legjobb és legtöbb, amit nyújtani tud a cég számtalan professzionális mérnöke és a tömérdek kutatással töltött óra.

De milyen is ez az ebike? 

27,5"-es, extra széles gumijaival arra termett, hogy mindenen átmenjen már-már a fat bike-ok játszi könnyedségével, ugyanakkor a klasszikus montik könnyen kezelhetőségét is megtartva. Ehhez nagyban hozzájárul a kiváló összteleszkópos váz remek geometriájával és Rock Shox, illetve Fox lengéscsillapítóival.

Az akadályok leküzdésében a rendszer lelke, a szuper nyomatékos Brose középmotor lesz a segítség. Az elektromotor gyönyörűen lett integrálva a vázba, tényleges egységet alkotva azzal. A cél eleve ez is volt. Egy pedelec, amin nem látszik, hogy elektromos kerékpár. Ehhez természetesen az akkumulátort a vázban rejtették el a mérnökök. 

Az akkumulátor bluetooth-on keresztül képes az okostelefonjára letöltött Specialized Mission Control app-al kommunikálni. Ezzel navigálhat, finomhangolhatja a rendszert. Nem mellesleg megadhatja azt, hogy mennyit és hol szeretne bringázni, a rendszer pedig kiszámolja, hogy hol mennyi elektromos rásegítést adjon úgy, hogy az akku is végig bírja és a lehető legtöbbet segítsen Önnek. Ezzel a "trükkel" a legtöbbet hozhatja ki minden egyes tekeréséből.

 

Változatok: 504 Wh-s akkumulátorral, Bluetooth modullal
További információk a termékről