SPECIALIZED Turbo Levo FSR Expert Carbon 6Fattie elektromos kerékpár

Ár:
2.269.900 Ft (1.787.323 Ft + ÁFA)

A Specialized a világon az egyik legismertebb prémium kerékpármárka, egyike azon kevés márkáknak, aminek neve még a kerékpárok világában nem jártas füleknek is ismerősen cseng. Ez nem véletlen, a márka számos kiváló modellel állt elő az évek során.

Most pedig "speciális varázsukat" az elektromos kerékpárokra is alkalmazzák. Az már pusztán a képeket és a pedelec specifikációt elnézve is látszik, hogy ismét valami különleges született a kaliforniai cégnél.

De milyen is ez az ebike? 

27,5"-es, extra széles gumijaival arra termett, hogy mindenen átmenjen már-már a fat bike-ok játszi könnyedségével, ugyanakkor a klasszikus montik könnyen kezelhetőségét is megtartva. Ehhez nagyban hozzájárul a kiváló összteleszkópos váz remek geometriájával és Rock Shox, illetve Fox lengéscsillapítóival.

Az akadályok leküzdésében a rendszer lelke, a szuper nyomatékos Brose középmotor lesz a segítség. Az elektromotor gyönyörűen lett integrálva a vázba, tényleges egységet alkotva azzal. A cél eleve ez is volt. Egy pedelec, amin nem látszik, hogy elektromos kerékpár. Ehhez természetesen az akkumulátort a vázban rejtették el a mérnökök. 

Az akkumulátor bluetooth-on keresztül képes az okostelefonjára letöltött Specialized Mission Control app-al kommunikálni. Ezzel navigálhat, finomhangolhatja a rendszert. Nem mellesleg megadhatja azt, hogy mennyit és hol szeretne bringázni, a rendszer pedig kiszámolja, hogy hol mennyi elektromos rásegítést adjon úgy, hogy az akku is végig bírja és a lehető legtöbbet segítsen Önnek. Ezzel a "trükkel" a legtöbbet hozhatja ki minden egyes tekeréséből.

 

Változatok: 504 Wh-s akkumulátorral, Bluetooth modullal
További információk a termékről