BULLS Cross Lite Evo elektromos kerékpár

Ár:
1.393.900 Ft
1.249.900 Ft (984.173 Ft + ÁFA)

A Bulls Cross Lite Evo a német gyártó egyik csúcs-Bosch motoros trekking elektromos kerékpárja. Ez tükröződik a Cross Lite Evo felszereltségében is, hiszen 12 sebességes Shimano XT váltórendszer, levegős Suntour villa, kiváló Schwalbe Marathon Racer gumik, Bosch Performance Line CX pedelec rendszer került az elektromos kerékpárra az új, színes, bluetooth kompatibilis Kiox kijelzővel.

Trekking kerékpár lévén természetes, hogy a Cross Lite Evo teljes világítással, sárvédőkkel és csomagtartóval is fel lett szerelve, akárcsak kitámasztóval. A kényelmes Ergon GP1 markolatok és a Comodor nyereg tovább fokozzák a kerékpár alapvetően remek komfortosságát.

A komfort mellett a Cross Lite Evo másik nagy erőssége agilissága. A Cross Lite Evo-n ülve a tekerést, maőverezést az eddigieknél sokkal könnyebbnek fogjuk érezni! Ez a 'Superlite' váz szerkezetének és kialakításának köszönhető (a kiváló minőségű alkatrészek mellett).

Az a pedelec kerékpár elérhető klasszikus férfi vázzal, trapéz, illetve komfort vázzal is. Akkumulátor kapacitás terén 3 "méret" közül választhatnak a leendő tulajdonosok: 400, 500 és 625 Wh.

Változatok:
További információk a termékről