APACHE Matta Tour E4 elektromos kerékpár

Ár:
543.900 Ft (428.268 Ft + ÁFA)

Ha egy olyan, kiváló ár-érték arányú elektromos rásegítésű kerékpárt keres, amivel magabiztosan túrázhat aszfalton, illetve az erdőben is, a cseh Apache Matta Tour E4 modellje egyike az általunk ajánlott pedelec-eknek.

Sportos, mégis kényelmes geometriájú vázával lényegében minden terepen otthon érzi majd magát a Matto nyergében. Azok is otthon érzik majd magukat, akik megszokták és megszerették az első váltót is, hisz ennél a modellnél nem csak hátsó, de első váltónk is van, azaz összesen 27 sebesség áll rendelkezésünkre!
 

A kerékpár nevében nem véletlenül szerepel a "Tour' szó, ez ugyanis az Apache első, pedálfordulatos cross-trekking modellje, ami gyárilag fel van szerelve csomagtartóval, sárvédőkkel és kitámasztóval, ezzel is praktikusabbá téve a bringát.

De nem csak az említett gyárilag szerelt extrákban különbözik a Tour E4 kistestvérétől, a Matta E6-tól, köszönhetően annak, hogy a Tour E4 már az Apache legerősebb hátsó agymotorját kapta meg, ami 40%-al nagyobb maximális nyomatékkal bír, mint a Matta E6 motorja.

Ahogy fentebb már említésre került, ez egy pedálfordulatérzékelős elektromos kerékpár, azaz a motor rásegítése a pedálozásunk sebességéhez viszonyul. Az elektromos rásegítés erőssége 5 fokozatban változtatható, de bármikor ki is kapcsolható, így a pedelec-et egy hagyományos kerékpárként is tudjuk használni. 

Ha szeretne többet megtudni az elektromos kerékpárokról, működési elvükről, itt ingyenesen igényelheti az általunk írt 146 oldalas e-bookot, az Elektromos Kerékpárok Nagykönyv-ét.

Kíváncsi, hogy mit is tud nyújtani egy elektromos kerékpár a való életben? Ez esetben szeretettel látjuk budapesti vagy budakalászi szaküzleteinkben, ahol ki tud próbálni többféle elektromos kerékpárt (emelkedőkön is) és segítünk megtalálni az IGAZIT! Boltjaink elérhetőségeit itt találja.

Változatok: 13 Ah kapacitású (468 Wh) akkumulátororral
További információk a termékről