BADBIKE Tosa SP elektromos kerékpár

Ár:
1.348.000 Ft
1.200.000 Ft (944.882 Ft + ÁFA)

Egy jól felszerelt össztelós elektromos montit keres ami nem "csak" 25 km/h-val képes felszaladni az emelkedőkön? Ajánljuk figyelmébe ez esetben a Badbike Tosa S elektromos kerékpárt! A 45 km/h-ig tartó rásegítésnek, mely a Bosch Performance Line Speed motornak köszönhető, úgy érezheti magát az emelkedőkön is, mint a legvadabb leejtőkön. A speed-pedelec tempó jól jön akkor is, ha Ön azok közé tartozik, akik az erdőbe nem kocsival viszik ki a kerékpárjukat, hanem kitekernek vele. Egy ilyen gyors ebike-al az erdőig vezető út csak úgy elrepül majd.

Nem csak gyors, és szerintünk, mutatós is a Badbike Tosa S pedelec, hanem jól felszerelt is. A méltán elismert Rock Shox cég teleszkópja, illetve hátsó tagja gondoskodik a bringa kezességéről, illetve az Ön biztonságáról és kényelméről. A váltó, illetve fékrendszer a remek Shimano Deore XT családból került az elektromos kerékpárra. 

De van még egy trükk a Tosa S tarsolyában az érdeklődők elcsábítására: lévén, hogy ez egy Bosch pedelec rendszerű elektromos kerékpár, használható a Bosch legfejlettebb vezérlőjével, a Nyon-al. Addig azonban, amíg ez a konkurens ebike-ok esetében egy feláras extra, a Tosa S már alapesetben Nyon-al kerül átadásra!

Változatok: 500 Wh-s akkumulátorral
További információk a termékről