Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Ice VTX+ (használt)

Ár:
2.215.000 Ft (1.744.094 Ft + ÁFA)
Cikkszám: Ice-Vortex_h
Gyártó: I.C.E.

Az ICE VTX+ a legek tadpole trike-ja, a híres Vortex legújabb verziója. Aki még nem próbálta, az el sem tudja képzelni, hogy milyen fantasztikus. Hihetetlenül könnyed és gyors, bődületesen stabil, finoman kormányozható. Egyszerűen olyan, mintha rád szabták volna. Csak beleülsz és eggyé válik a testeddel! Megpöccinted a pedált és suhanni kezd. Fantasztikus, egyértelműen a kedvenc! Csak igényeseknek!

A standard verzióhoz képest ez a (használt) példány karbon hátsó kerékkel (ehelyett kérhető az eredeti kerékkel, úgy olcsóbb) és speciális kormányvég váltóval van felszerelve, hogy még tökéletesebb legyen! Elvégre a tökéletesen is mindig lehet még kicsit javítani... ;)

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-02-11

A(z) I.C.E. márkáról

Az angliai székhelyű ICE (teljes neve: Inspired Cycling Engineering, korábban Crystal Engineering) alapítója Peter Cross, aki a múlt század ötvenes éveiben még mérnökként a Lotus autók tökéletesítésében segédkezett, de versenyzőként is komoly eredményeket ért el. A 80-as években már az elektromos rásegítéses, pedállal hajtott autók versenyeiben jeleskedett. Ekkor találta ki az elől 2, hátul egy kerekes járművét, melynek első példánya 1986-ban készült el.
Mára az ICE az egyik legelismertebb fekvőkerékpár gyártó Európában. Az évek során sokféle két és háromkerekű modellt fejlesztettek ki, de leginkább a háromkerekűikkel váltak sikeressé, abban a kontinens legjobbjának számítanak. Tadpole trike-jaik 3 fő kategóriába sorolhatóak, úgymint a magasabb építésű túra modellek, az átmenetet képező, gyors túra modellek, melyekből velomobil is építhető, valamint a sebességre orientált, könnyű verseny trike-ok. Számtalan egyedi megoldást valósítottak meg, termékeik között megtalálható a legkülönfélébb tadpole trike, úgymint merev, hátsó lengéscsillapított, össztelós, összecsukható, megerősített vázas, vagy éppen lekönnyített vázas versenymodell. Sokáig konzervatívak voltak formatervezésben, azonban az utóbbi pár évben már ezen a téren is fantasztikusat alkottak, lásd Vortex.
 

Vélemények

3.40
5 értékelés
5
(1)
4
(1)
3
(2)
2
(1)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 3 / 5 csillag!
2012. 04. 07.
| 3 / 5 csillag!
2012. 04. 07.
| 2 / 5 csillag!
2012. 04. 07.
| 5 / 5 csillag!
2012. 04. 07.
| 4 / 5 csillag!
2012. 04. 07.