Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Ice VTX (használt)

Ár:
1.290.000 Ft
650.000 Ft (650.000 Ft + ÁFA)
Cikkszám: Ice-Vortex_h
Gyártó: I.C.E.
Elérhetőség: Raktáron

Az ICE VTX a legek tadpole trike-ja, a híres Vortex legújabb verziója. Aki még nem próbálta, az el sem tudja képzelni, hogy milyen fantasztikus. Hihetetlenül könnyed és gyors, bődületesen stabil, finoman kormányozható. Egyszerűen olyan, mintha rád szabták volna. Csak beleülsz és eggyé válik a testeddel! Megpöccinted a pedált és suhanni kezd. Fantasztikus, egyértelműen a kedvenc! Csak igényeseknek!

A standard verzióhoz képest ez a (használt) példány még Shimano spd pedállal, ICE fejtámasszal, lámpatartóval, zászlóval és Radical Design rekus banántáskával is fel van felszerelve, így minden rajta van ahhoz, hogy kellemes túrára indulj!

váltó

Paraméterek

megengedett össztömeg 110 kg
váz anyaga alumínium
Első kerék 20 col
Felhasználási cél Verseny
Hajtási pozíció állítható, erősen fektetett
Hajtómű magassága 31 cm
Hátsó kerék 700 col
Konstrukció Tadpole
Kormány alsó (USS), indirect
Mérettartomány 160-200 cm mm
Súly 13.5kg
Tengelytáv 123 cm
Ülés típusa Kompozit
Ülésmagasság 16 cm
Váz kialakítása merev
csomagtartó csak opcióban
sárvédő csak opcióban

A(z) I.C.E. márkáról

Az angliai székhelyű ICE (teljes neve: Inspired Cycling Engineering, korábban Crystal Engineering) alapítója Peter Cross, aki a múlt század ötvenes éveiben még mérnökként a Lotus autók tökéletesítésében segédkezett, de versenyzőként is komoly eredményeket ért el. A 80-as években már az elektromos rásegítéses, pedállal hajtott autók versenyeiben jeleskedett. Ekkor találta ki az elől 2, hátul egy kerekes járművét, melynek első példánya 1986-ban készült el.
Mára az ICE az egyik legelismertebb fekvőkerékpár gyártó Európában. Az évek során sokféle két és háromkerekű modellt fejlesztettek ki, de leginkább a háromkerekűikkel váltak sikeressé, abban a kontinens legjobbjának számítanak. Tadpole trike-jaik 3 fő kategóriába sorolhatóak, úgymint a magasabb építésű túra modellek, az átmenetet képező, gyors túra modellek, melyekből velomobil is építhető, valamint a sebességre orientált, könnyű verseny trike-ok. Számtalan egyedi megoldást valósítottak meg, termékeik között megtalálható a legkülönfélébb tadpole trike, úgymint merev, hátsó lengéscsillapított, össztelós, összecsukható, megerősített vázas, vagy éppen lekönnyített vázas versenymodell. Sokáig konzervatívak voltak formatervezésben, azonban az utóbbi pár évben már ezen a téren is fantasztikusat alkottak, lásd Vortex.