Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

HP-Velotechnik Gekko 20 Bionx (használt)

Ár:
1.300.000 Ft
599.900 Ft (472.362 Ft + ÁFA)
Cikkszám: HP-Velotechnik-Gekko20_Bionx_h
Gyártó: HP-velotechnik

A HP-Velotechnik Gekko a legkisebbre összecsukható modell a német gyártó kínálatában. Ráadásul még a nem igazán gyakorlottak is nagyon gyorsan, egy percen belül össze tudják csukni, mivel nem kell levenni az ülést és nem kell kivenni a hátsó kereket azért, hogy félbe lehessen hajtani. Ilyenkor a hátsó kerék 90 fokkal elfordulva befekszik a két első kerék közé, így egy egész vékony csomagot kapunk, mely a kis csomagtartókban is elférhet ezáltal.

A Gekko másik jó tulajdonsága, hogy a tadpole modellek közül különösen fordulékony, a boltunk melletti zsákutcában is meg lehet vele fordulni gond nélkül!

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-01-17

Leírás és Paraméterek

Ez a keveset használt, de idős példány sok extrát tartalmaz, úgymint sárvédőszett (ez egymaga több, mint 60.000,- Ft újonnan!), lábhossz gyorsállító, csomagtartó, közösített első hidraulikus fékek, külön kezelhető hátsó fék, fém hajtóművédő. A képeken látható Bionx elektromos rásegítést (melynek segítségével könnyedén lehet feltekerni a meredek emelkedőkre, sőt onnan legurulva az akkumulátort is tudjuk tölteni motorfékkel) azért nem említettük, mert a komplett elektromos rásegítő szetthez még egy új akkumulátort, töltőt és kijelzőt kell rendelni extraként, melyet nem tartalmaz a megjelölt ár. A szettet egyébként kiszereltük, de visszaszerelhető, ha valaki avval együtt venné meg. Érdemes tudni, hogy újonnan egy hasonló, pedelec rásegítés nélküli Gekko jelenleg 1.300eFt felett indul, úgyhogy ez egy kivételes lehetőség!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!