Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Gaadi belső elektromos kerékpárokhoz

Gaadi belső elektromos kerékpárokhozElektromos kerékpárokon és agyváltós bringákon probllámásabb defektet szerelni. (Igaz más bringáknál sem mindenkinek és mindig egyszerű...)
Megnehezíti ugyanis a szerelést, hogy ezen kerékpárok többségénél nem gyorszárral rögzül a kerék, és a szereléskor speciális szerszámra és nagyobb szaktudásra, odafigyelésre van szükség. Erre kínál tökéletes megoldást a Rubena cég GAADI belsője, mely a kerék kivétele nélkül is cserélhető defekt esetén
 
Ahogy a legnagyobb ötletek, a GAADI találmánya is egyszerű és zseniális. 
Ha ugyanis a belső nem végtelenített, akkor már nem kell kivennünk a kereket ahhoz, hogy a kilukadt belsőt ki tudjuk cserélni. 
 
A GAADI belsők ezért olyanok, mintha egy hagyományos belsőt egyszerűen elvágnánk ollóval, majd az így keletkezett két véget befenekelnénk. Mivel a nyomás összenyomja a végeket, így a felfújást követően kerékpározás közben meg sem fogjuk érezni, hogy hol van a belső két szárának vége. Ugye milyen ötletes?
Könnyen cserélhető GAADI belső
Ezzel az apró trükkel sokkal egyszerűbbé válik a szerelés defekt esetén, így akár a gyakorlatlanabbak is elvégezhetik. 
Nem csak az elektromos kerékpárok és az agyváltós bringák tulajdonosainak tudjuk ajánlani, hanem mindenkinek, aki szeretne a legegyszerűbben, leggyorsabban és legtisztább módon kikerülni egy defekt okozta nehézségből. GAADI belső vel nem gond innentől, ha útközben defektünk van, nem kell keresnünk kerékpár szervizt, vagy valakit, aki tud segíteni, hiszen könnyen megoldjuk magunk!
 
Íme egy kiváló videó, melyben bemutatják, hogy játszi könnyedséggel el tudja végezni a defektszerelést bárki:

 
A lehetséges méreteket, illetve az árat ezen a linken találod:
 
Ha tudod, milyen elektromos kerékpáron defektet szerelni, akkor biztos vagyok benne, hogy értékeled a GAADI belsőket, és a magasabb ára miatt is inkább ezt választod! Még mindig csak az elhanyagolható töredéke árban annak, mint ami kárt tud okozni egy helytelenül visszarakott kerék... 
 
Könnyítsd meg az életed, miért ne legyen könnyebb ott, ahol lehet? :)
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus