Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Fahrer ebike kijelző védőhuzat szállításhoz

Ár:
8.990 Ft (7.079 Ft + ÁFA)
Gyártó: Fahrer
Elérhetőség: Nem rendelhető
Cikkszám: Fa-KiH
Amennyiben Önnek levehető kijelzős elektromos kerékpárja van, bizonyára Ön is leveszi a kijelzőt a gyártó ajánlásának megfelelően, ha kétkerekűjét vonóhorgos szállítón vagy tetőcsomagtartón szállítja. 

Felmerült már Önben ilyenkor, hogy rendben, most hová tegyem a kijelzőt, hogy biztonságban legyen? Tegyem be valamelyik bőröndbe, dobjam be valahova a kocsiba? Ezeket nyugodtan megteheti, ha kijelzőjét előtte ebbe a védőhuzatba tette, hisz megvédi a karcolódásoktól, sőt víztaszító anyagból készült. Csak bújtassa bele kijelzőjét, amit ezután nyugodtan berakhat akár a kulcsai közé is, nem fog összekarcolódni. 

Nem csak szállításkor jöhet jól ez a védőhuzat, túrázáskor is: megáll valahol, lezárja a ebike-ját, leveszi a kijelzőt, amit a huzatnak hála bátran bedobhat a zsákjába! Amikor folytatja útját, a huzatot egyszerűen feltekerheti a vázra és a tépőzárakkal rögzítheti.

Ez a huzat a legtöbb elektromos kerékpárhoz elérhető kijelzővel kompatibilis (méretei: 15 x 9 x 1,9 cm), emellett a Bosch Intuvia és Nyon kijelzőkhöz pontosan illeszkedik (utóbbit kétszer betekerve fedi le).