Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Fahrer Bosch csomagtartó akkumulátor védőhuzat

Ár:
11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)
Cikkszám: Fa-BoCs
Gyártó: Fahrer
Elérhetőség: Rendelhető
Ez az akkumulátor védőhuzat segít Önnek, hogy a lehető legtöbb kilométert hozza ki ebike-jából még akkor is, ha már farkasordító hideg van.

Az elektromos kerékpárok akkumulátora jellemzően 20-35°C közötti hőmérsékleten működnek a legjobban. Ha már túrázott hidegben ebike-jával, Önnek is feltűnhetett, hogy az akku gyorsabban merül a megszokottnál. Ez a Li-ion akkumulátorok sajátossága, a hőmérséklet csökkenésével átmenetileg csökken a kapacitásuk is. Nagyságrendileg elmondható, hogy 0°C-on a kapacitás a normál (pl: 25°C) 80%-ára esik le (ez már érezhető különbség, számszerűsítve kb. 20 km-el kisebb hatótáv.) és minden további 10°C-nyi hőmérséklet csökkenés további 10%-nyi veszteséggel jár. 

Mit tehetünk ez ellen? Adjunk "kabátot" az akkumulátorunkra! Minden ebike akkumulátora működése közben termel némi hőt. A Fahrer védőhuzatja ezt használja ki, a 4,5mm vastag neoprén huzat ugyanis bent tartja ezt a hőt az akkumulátorban, ezzel növelve annak belső hőmérsékletét, így fokozva annak hatékonyságát. Ezzel pedig kilométereket nyerhetünk magunknak és egy "egészségesebb" körülmények között működő akkumulátort.

Ez a vastag neoprén huzat ezenkívül a külső sérülésektől, például kőfelverődésektől is védi az akkumulátort, illetve annak házát. De nem elhanyagolható érv a Fahrer huzat mellett az sem, hogy segít távol tartani a vizet, a port és egyéb szennyeződéséket az akkumulátortól.

A Fahrer Bosch akkumulátor védő huzatok nem igényelnek Öntől kompromisszumokat: az akksi továbbra is könnyen le, illetve felvehető. A bekapcsoló gomb, a töltöttség jelző led-ek és a zár továbbra is funkcionális, a huzaton lévő precíziós kivágásoknak köszönhetően.

A Fahrer ebike akkumulátor védő huzat elérhető többféle gyártó, többféle akkumumulátorához is. Ez a konkrét modell a 2. generációs (jelenleg is kapható) Bosch csomagtartóba szerelt akkumulátoraihoz való.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!