Fahrer Bosch váz akkumulátor védőhuzat

Gyártó: Fahrer
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: AKC-AP-R, 239
Kívánságlistára teszem
12.990 Ft (10.228 Ft + ÁFA)
Fahrer Bosch váz akkumulátor védőhuzat
12.990 Ft (10.228 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A Bosch A/P akkumulátor védelme
Partnerünk, a BOSCH PowerPack 300/400/500 megbízhatóan támogatja Önt, amikor elindul a hegyen vagy áthalad a városon. A hideg évszakban az alacsony hőmérséklet csökkentheti az e-bike akkumulátorának hatótávolságát.

A BATTERY COVER-ünk megnöveli az akkumulátor teljesítményét a hűvös napokon, ugyanakkor teljes körű védelmet nyújt a szennyeződések és kődarabok ellen. A kiváló minőségű és rugalmas neoprénből készült védőburkolat könnyen összeszerelhető, formája pedig ideálisan illeszkedik az akkumulátorhoz. Az egyszerű és időtálló kialakításnak köszönhetően alig észrevehetően illeszkedik a kerékpár összképébe.

A neoprén gondoskodik az akkumulátor üzemi hőmérsékletének megőrzéséről, ami azt jelenti, hogy az e-bike hűvös napokon is nagyobb hatótávot tud elérni. A védőburkolat praktikus szállítási védelmet is nyújt az akkumulátornak, ha azt a keretből eltávolították. A ház oldalán lévő kivágások azt jelentik, hogy a zár, a bekapcsológomb és a töltöttségi szintjelző továbbra is elérhető.

Tipp:

Az akkumulátort szobahőmérsékleten kell tárolni, és csak röviddel az utazás megkezdése előtt helyezze be az e-bike-ba. Az e-bike jármű hátsó csomagtartóján vagy tetőcsomagtartóján történő szállításához további tartozék a motor védőburkolata, amely megvédi az esőtől és a kavargó víztől.

Jellemzői:
Hidegvédelem és az akkumulátor üzemi hőmérsékletének fenntartása
Időjárás elleni védelem
Ütés- és karcvédelem
Alkalmas a BOSCH PowerPack 300, 400 és 500 Active/Performance Line keretes akkumulátorhoz

Tulajdonságai:
Anyaga: laminált neoprén, 4,5 mm vastag
Színe: fekete
Kivágások a bekapcsológombhoz és a töltöttségi szint jelzőhöz
Berlinben tervezték és az EU-ban gyártották

Műszaki adatok:
- Modell: AKC-AP-R
- Súly: 60g
- Méret: 320×90×95 mm