Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Endura Stingray szemüveg

Ár:
17.290 Ft (13.614 Ft + ÁFA)
Gyártó: Endura
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: E0041
A szemüveg elsősorban hegyikerékpározháshoz lett tervezve, de köszönhetően a cserélhető lencsés kialakításnak és a négyféle lencsének (füst,áttetsző,fényre sötétedő és polarizált), amik a csomagban szintén megtalálhatóak , ez a szemüveg szinte bármely utazáshoz tökéletes társa lehet. Mindegyik lencse 100%-os UV védelmet nyújt, továbba páramentesítő réteggel vannak bevonva (a lencsék anyaga műanyag). A szemüveg kialakításakor külön figyelmet fordítottak az ergonómiára és a lehető legtökéletesebb szélvédelemre. A szárvégek rugalmasak, az orrtámasz pedig csúszásmentes anyagból lett kialakítva, így biztosítva, hogy ha megizzad, a szemüveg akkor is a fején maradjon. A szemüveghez a négy pár lencsén kívül jár még egy kemény tok (benne kis rekeszek az összes lencsének) és egy mikroszálas, puha tok.

A(z) Endura márkáról

Endura

Born in Scotland. Ridden around the World.

Az Endura-t 1993-ban alapította Jim McFarlane skót kerékpáros versenyző, azzal a céllal, hogy hosszú élettartamú, funkcionális kerékpáros öltözetet hívjon életre. Nem a trendi színekre és pimpelésekre koncentráltak, az időtállóság és a teljesítmény volt a cél, a stílus visszafogott volt. 
Az Endura azóta az Egyesült Királyság legnagyobb kerékpáros öltözet márkájáva nőtte ki magát. MTB, országúti és kommutáló kerékpáros öltözetei ma már kaphatók Európában, Skandináviában, Oroszországban, Dél-Amerikában, Ausztráliában, az USA-ban, Kanadában és a Távol-Keleten. Az Endura ma már nem csak a brittek kedvenc kerékpáros öltözete. Világmárka. Ruházatai számos kerékpáros magazin díjat nyertek és a különböző szakmai díjak mellett, 2007-ben az Eurobike-on Design Award-ot is nyert.

endura-size-guide.jpg