Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Előszezon kedvezmény elektromos kerékpárokra


   Elektromos kerékpár kínálatunkat itt találja.


Tervezi, hogy idén már Ön is az elektromos kerékpár tulajdonosok egyre gyarapodó táborát fogja erősíteni? Hogy idén más lesz, ebben az évben már nem erőlködni fog az emelkedőkön, hanem valósággal felszáguldani? 

Nos, ha az elhatározás már megvan, sőt esetleg a kiszemelt kerékpár is, most itt a remek lehetőség, hogy 5%-al kedvezménnyel jusson hozzá új kedvenc kétkerekűjéhez! Február 5. és 28. között ugyanis az Annyira Más Bringabolt teljes elektromos kerékpár kínálatára 5% kedvezményt ad. Akkor is, ha az adott kerékpár nincs készleten és meg kell rendelnünk Önnek! 

Rendelje meg kerékpárját február 28-áig és mire megjelennek az első tavaszi napsugarak, Ön már vígan és könnyedén kerékpározhat.

Weboldalunkon található elektromos kerékpárok a teljes kínálatunk csak egy részét képezik. A gyártók teljes pedelec kínálatának böngészéséhez ajánljuk a 2018-as gyári katalógusokat. Árakkal, elérhetőségekkel kapcsolatban írjon bátran a sales@ambringa.hu címre vagy hívja boltjaink bármelyikét!

 


 

Nem tudja még, hogy milyen kerékpárt válasszon? Jöjjön el budapesti, I. kerületi szaküzletünkbe vagy budakalászi boltunkba és segítünk Önnek megtalálni azt az elektromos kerékpárt, amit tényleg mindig örömmel fog használni.

Nem tudja még, hogy jó lenne-e egy elektromos kerékpár Önnek? Engedje meg, hogy felsoroljunk pár érvet a pedelec-ek mellett és/vagy győződjön meg róla személyesen egy -térítésmentes- próbaút során boltjaink valamelyikében.

Ha Ön is az a típus, aki jobban szereti a katalógusokat, mint a webshopos oldalakat, ide gyűjtöttük az általunk forgalmazott márkák 2018-as elektromos kerékpár katalógusait. (Megjegyzés: a katalógusokat már csak azért is érdemes lehet megnézni, mert weboldalunkon nincs fent minden gyártó teljes kínálata. Igyekszünk mindent feltölteni, de tényleg nagyon sok kerékpár közül lehet választani:) )