Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Nyomatékszenzoros, állami támogatással (150 ezer forint) megvásárolható pedelec kerékpárok

Ne maradjon le az utolsó lehetőségről, hogy 150.000 vagy 90.000 forinttal olcsóbban vásárolhasson elektromos kerékpárt! Adja be pályázatát az állami támogatásra az utolsó körben, november 1. és 5. között!

Javasoljuk, hogy akkor is pályázzon, ha majd csak 2022 első felében tervez pedelec kerékpárt vásárolni, a mostani, utolsó alkalommal beadott, nyertes pályázata ugyanis 2022. június közepéig felhasználható lesz 900.000,- forintos vételár alatti elektromos kerékpárokra.

Itt találja azon nyomatékszenzoros elektromos rásegítéses kerékpárjainkat, amiket az állami pedelec támogatásos pályázat keretein belül tud megvásárolni az Annyira Más Bringaboltokban, mint regisztrált pedelec kereskedőnél 150.000,- Forintos állami támogatással.

Ezek a fejlettebb, nyomatékérzékelős pedelec bringák a kerékpáros erejét fogják megtöbbszörözni, így használatukkor úgy érzi majd, hogy szinte "földöntúli" erővel bír!

A pályázat keretösszege 1 milliárd forint (ebből október végéig bezárólag maradt 380 millió forint, ami további 2.500 - 4.200 pedelec kerékpárra elég).

Magáról a pedelec támogatásos rendszerről, illetve annak ügymenetéről bővebben itt írtunk.

Az említett, 150.000,- Forintos állami támogatás az itt látható árakból kerül majd a kasszánál levonásra.

Az itt kilistázott kerékárok között van olyan, amelyik csak a kisebbik akkumulátorral felel meg a pályázat 900 ezer forintos vételár limitnek, így a nagyobb akkus változatok, melyek ára 900 ezer felett van már nem pályázhatóak.

Rendezés:
Nézet: