Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü
Devron 28431 agyváltós elektromos kerékpár férfi vázzal

DEVRON 28431 elektromos kerékpár (630Wh, fekete szín)

Ár:
849.900 Ft (669.213 Ft + ÁFA)
Gyártó: Devron
Cikkszám: 2208431CN84960_df
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-01-27

Leírás és Paraméterek

A Devron 28430 az olasz gyártó legnagyobb akkumulátor kapacitású, agyváltós, klasszikus férfi vázas elektromos kerékpárja.

Ez az említett igen tisztes, 630Wh kapacitású akkumulátor pedig a váz alsócsövében esztétikusan el van rejtve, de természetesen ki is vehető a vázból könnyedén. Hála a nagy akkumulátornak, ezzel az ebike-el kimondottan hosszú túráknak is nekivághatunk!

A maratoni bringázásokban oroszlánrészt vállal a 80Nm-es csúcsnyomatékkal bíró Bafang Maxdrive, nyomatékszenzoros középmotor is, aminek hála az emelkedőkön való feltekerés gyerekjáték lesz!

Természetesen mit sem ér egy erős motorral szerelt, nagy akkumulátoros pedelec, ha kényelmetlen rajta hosszabb távon tekerni. Ezt tudták a 28431 tervező is, ezért is igyekeztek a minél kényelmesebbre tervezni ezt a modellt. Ennek érdekében egyenes hátas testtartást biztosító üléspozíciót, állítható dőlésszögű kormányt és lengéscsillapított nyeregcsövet is kapott.

Az úthibák tompításáért utóbbi mellett 45mm-es rugóúttal bíró Zoom CH-187-es első villa is felel.

Nézzük a Devron 28431 ebike klasszikus bringás alkatrészeit! A Bafang motor ereje egy kontrafékes 8 sebességes Shimano Nexus agyváltón keresztül jut el a hátsó kerékre. A kerékpár lassításáról a kedvenc felnifékünk, a minőségi, hidraulikus Magura HS-11-es felnifékek gondoskodnak, azaz sem a váltásra, sem a fékhatásra nem lesz panaszunk!

Mint jól felszerelt városi/túra elektromos kerékpár, ez a modell is el van látva gyárilag sárvédőkkel, csomagtartóval, kitámasztóval és teljes világítással. Utóbbi az ebike akkumulátorából kapja az áramot és a Bafang DP-C07-es kijelzőn keresztül tudjuk majd le-, illetve felkapcsolni.

Youtube videók