Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ Elfogadom
Termékek Menü
0

Crussis elektromos kerékpárok

thumb_crussis-hill.jpgKeresed azt az elektromos kerékpárt, ami nem drága, mégis jó minőségű? Amivel komolyabb túrákra is elmehetsz, ami elég erős, hogy meredekebb emelkedőn is adjon elég segítséget, mégis megfizethető? 
Jó hírem van! Ha egy Crussis elektromos kerékpárt választasz, akkor minőséget kapsz kifejezetten kedvező áron! Nézzük, mit érdemes tudni a Crussisról és elektromos kerékpárjairól!
 
 
logo-crussis.png
Crussis
 
A Crussis egy viszonylag fiatal, de nagyon dinamikusan fejlődő márka. Az 1997-ben alapított cseh anyacég 2009 óta tevékenykedik aktívan a megújuló energiaforrások területén, és ennek kapcsán kezdtek el elektromos kerékpárok gyártásával is foglalkozni. Köszönhetően annak, hogy 2003 óta saját ellenőrző irodával rendelkeznek Ázsiában, nagyon jól ismerik az ottani lehetőségeket, kiterjedt és rendkívül jó kapcsolatot építettek ki a legjobb távolkeleti kerékpár gyártókkal. 
 
Nagy előny, hogy a helyi alkalmazottaik révén egyrészt nincsenek nyelvi, kultúrális és törvényi nehézségeik, könnyen tudják személyesen ellenőrizni az elektromos kerékpárok gyártását, az elvárt minőség betartását még a szállítás előtt. Ennek révén tudnak a minőség mellett kedvező árakat is garantálni.
 
A 16 év tapasztalati háttérrel vásárlóik számára nem csak nagyon kedvező árértékű termékeket, de professzionális hozzáállást és szervizt is.
 
Crussis elektromos kerékpárok
 
A Crussis kerékpárok tehát azoknak készülnek, akik számára fontos mind az ár, mind pedig a minőség. Az elektromos kerékpárok lelke az akkumulátor, ezért ők a köztudottan kiváló és hosszú élettartalmú Samsung és Panasonic aksikat alkalmazzák. Első vagy hátsó kerékbe szerelt szénkefe nélküli agymotoraik kellően erősek ahhoz, hogy síkon illetve emelkedőn is képesek legyenek 25 km/h sebességig hatékonyan rásegíteni a hajtásra.
 
Felmerülhet most Benned, hogy akkor egy Crussis pedelec kerékpárral ugyanazt kapnád sokkal olcsóbban, mint egy Bulls, KTM vagy Grace elektromos kerékpárral?
Sajnos nem, ekkora csodák azért nincsenek. Nagyon kedvező a Crussis árszínvonala, de természetesen 350-450eFt árszinten nem lehet ugyanazt kihozni, mint egy 550-800eFt, vagy ennél még drágább elektromos kerékpárnál. De ha valaki a kedvezőbb árért cserébe le tud mondani olyan plusszokról, mint a pedálnyomaték érzékelő, a lejtőn és a fékezéskor hasznos visszatöltés, a felső kategóriás alkatrészek és részegységek, vagy a 45 km/h-ig rásegítő motor, akkor egy Crussis elektromos kerékpár ideális választás a számára több termékkategóriában is.
 
Az alábbi négy felhasználásra rendelkeznek különféle modellekkel, úgymint városi (azaz CITY), monti vagy hegyi (azaz HILL), túra (azaz ROAD) illetve összecsukható (azaz FOLD).  
 
Nézzük akkor sorjában:
 

CRUSSIS CITY elektromos kerékpárok

crussis-city.jpg
6 féle városi modell szerepel a kínálatukban jelenleg. Mindegyik fel van szerelve minden olyan kiegészítővel, ami egy mindennapos közlekedésben szükséges, a csomagtartótól kezdve a sárvédőkön és a kitámasztókon át a lámpákig. 36V-os rendszere 60-80 km-es hatótávolsággal bír, ami tökéletesen elegendő a városi használatban.
 

CRUSSIS HILL elektromos kerékpárok

crussis-hill.jpg
A hegyikerékpárjaik talán a leginkább szemet gyönyörködtetőek. A 6 féle modell többféle vázból illetve akkuból van kialakítva, némelyik nagyságrendekkel drágább árkategóriát idéz formájában, minőségében. Kapható modell a korábban egyeduralkodónak számító 26-os kerékméret mellett a legújabb trendeknek megfelelő 29-es, illetve 27,5-es kerekekkel is! A 4-HILL-4 modell már akár 70-120 km-es hatótávra is képes 11,6 Ah-s Panasonic akkumulátorának és 8FUN hátsó agymotorjának köszönhetően.
 

CRUSSIS ROAD elektromos kerékpárok

crussis-road.jpg
A túra vagy trekking vonal a Crussis legújabb fejlesztésének számít, ezért egyelőre csak 2 modell van a kínálatukban ebben a kategóriában, melyek leginkább a vázban különböznek. Viszont ezek bátran ajánlhatóak, hiszen akár 100 km-es hatótávjuk miatt komoly túrákra is el lehet menni velük. Fontos még, hogy mindezt 23 kg alatti összsúly mellett tudják 324 Wh-s Samsung akkumulátorral és a neves 8FUN hátsó agymotorral. A sárvédő, csomagtartó, kitámasztó, lámpák és az LCD vezérlőpanel része a csomagnak.
 

CRUSSIS FOLD elektromos kerékpárok

crussis-fold.jpg
Végül, de nem utolsó sorban érdemes megjegyezni a Crussis összecsukható modelljeit. Különlegességüket egyrészt az adja, hogy akkumulátoruk általában a vázba van integrálva, így avatatlan szem számára nem is látható, hogy elektromos kerékpárról van szó. Másik fontos tulajdonságuk, hogy 8Ah-s, 36V-os Samsung akkumulátorokkal vannak felszerelve, így akár 40-80 km-es hatótávon is képesek rásegíteni. Egyik túránkon például közepes fokozatban, igaz sík úton, de majdnem teli akkuval jött vissza egy ilyennel a bérlő hölgy 40 km megtétele után! Nem akartunk hinni a szemünknek mi sem, úgyhogy ezt még nekünk is ki kell majd próbálni egy túrán ellenőrzésképpen!
 
A Crussis modellekről bővebb információt olvashatsz a honlapunkon, ehhez kattints ide !
 
Mindegyik kategóriából van általában mintadarabunk, érdemes tehát ellátogatni hozzánk! Előtte kérünk egy bejelentkezést, nehogy éppen akkor ne legyen benn a boltban a kinézett modell, és ezért hiába jöjj!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus