bySchulz Speedlifter Twist Pro SDS állítható magasságú és forgatható kormányszár

Gyártó: bySchulz
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 060-72824

A Speedlifter Twist Pro SDS a német by.Schulz különleges megoldása azoknak, akik hosszabb túrákon már nem nagyon "találják" helyüket kerékpárjukon és szívük szerint időnként még a kormány magasságát is megváltoztatnák (vagy ha többen, eltérő magassággal/igényekkel használnak egy bringát felváltva). 

Ennek az egyedi kormányszárnak ugyanis szerszám nélkül, két mozdulattal meg tudjuk változtatni a magasságát (hasonló módon, ahogy a nyeregcső magasságát is tudjuk állítani). Erre utal a termék nevében a 'Speedlifter' is.

De a Speedlifter Twist Pro SDS képességei nem merülnek ki ennyiben, van még egy rendkívül hasznos funkciója: a kormányt ugyanis mindkét irányban 90 fokkal el tudjuk forgatni szintén szerszám nélkül, három mozdulattal. Így kerékpárunk szállítása, illetve a tárolása jóval egyszerűbbé válik.

Természetesen a fentieken felül a kormányszár dőlésszöge is állítható (-10 és 50 fok között), igaz, ehhez már klasszikus módon egy imbuszkulcsra is szükségünk lesz.

A Speedlifter Twist Pro SDS 1 1/8"-as szabványú A-head-es villákkal használható és 31,8mm átmérőjű kormányokat tud befogadni. A kormány magassága 110mm úton állítható, illetve a kormányszár hossza 88mm. A termék ezen felül hivatalos minősítéssel bír klasszikus kerékpáros (city, cross country és mountain bike),elektromos kerékpáros és speed-pedelec-eken való használatra.

Kívánságlistára teszem
57.990 Ft (45.661 Ft + ÁFA)
bySchulz Speedlifter Twist Pro SDS állítható magasságú és forgatható kormányszár
57.990 Ft (45.661 Ft + ÁFA)