Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

BULLS Sonic Evo AM 1 elektromos kerékpár (625Wh, lime szín)

Ár:
1.720.900 Ft (1.355.039 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 76602444_fs
Gyártó: BULLS Bike

A Bulls Sonic Evo AM 1 a német gyártó belépő modellje a nagyobb (150mm) rugóúttal bíró összteleskópos Sonc ebike családjába. Egyben ez az egyetlen aluvázas AM (150mm-es rugóutas fully) Sonic pedelec is, lévén, hogy a többi modell már carbon vázas.

Vonzó megjelenés, izgalmas színek, jó felszereltség és ár-érték arány jellemzi ezt az elektromos kerékpárt.

12 sebességes Sram SX Eagle váltórendszerével, Shimano MT420/MT400-as hidraulikus trácsafékeivel (elől négydugattyús) és levegős Suntour lengéscsillapítóival kiváló választás bárkinek, aki egy masszív, jó minőségű és tudású fully e-mtb-t keres (nem is beszélve a remek Schwalbe Magic Mary és Hans Dampf gumikról).

Ha már gumik, még egy fontos tulajdonsága van ennek a gépnek is, mint minden Bosch motoros Sonic Evo AM-nek: ez egy úgynevezett "mullet" bike, azaz elől 29"-es, hátul pedig 27,5"+-os kerekei vannak, mely felosztásnak minden előnyét élvezhetjük majd a lejtőkön való csapatáskor.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-04-14

Leírás

Ezzel az elektromos kerékpárral indul az új Sonic család all-mountain kínálata. Ettől még ne gondoljuk, hogy ez egy "kicsontozott" Sonic, erről szó sincs, kimondottan okosan összeválogatott felszereltség jellemzi!

Az elektromos rendszer itt is egy Bosch Performance Line CX motor (ez a Bosch csúcs motorja), amit egy 500 Wh vagy 625 Wh-s akkumulátor lát el energiával, így egy biztos: még a meredek emelkedőkön sem fogunk kifulladni!

 Erre a Sonic-ra is jellemző az, ami a többi 'AM' modellre, miszerint vegyes kerékméretű, azaz elől egy könnyen kormányozható, 29"-es kereket irányítunk, míg hátul egy 27,5+"-os kereket hajtunk, ami így szuper tapadással bír.

A kerékpár magabiztos kezelhetőségéért nem csak a kiváló geometriájú Sonic Evo AM váz felel, hanem az 150mm-es rugúttal bíró Suntour Lytro 34 Black első villa és a szintén 150mm-es rugózást biztosító Suntour Edge R hátsó rugóstag. Mindkét Suntour lengéscsillapító levegős rendszerű, így saját kényünk-kedvünk szerint változtathatjuk keménységüket.

Ez a Sonic ebike is el van látva MonkeyLink kiépítéssel és dropper (kormányról állítható magasságú) nyeregcsővel.