Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

BULLS Lavida Plus trekking elektromos kerékpár

Ár:
1.109.900 Ft (873.937 Ft + ÁFA)
Cikkszám: BullsLavidaPlus_cf
Gyártó: BULLS Bike

Kiknek ajánljuk a Bulls Lavida Plus elektromos kerékpárt?

Azoknak, akik egy szuper túra, illetve trekking pedelec-re vágynak. A 25 km/h-ig segítő elektromos kerékpárok között az egyik "Ambringa és közönség kedvenc" ez a gép, amit köszönhet nagy akkumulátorának (615 Wh), illetve harmonikus és erőteljes hátsó agymotorjának. A motor teljesen hangtalanul teszi a dolgát, ami nagy előny a nyugodt, vidéki bringázások során, hisz így semmi sem zavarja meg az idillt. De nem csak csendes ez a motor, hanem erős is, erejét nagyon szépen természetesen adja le, úgy érezhetjük, hogy nincs is alattunk egy elektromotor, pusztán mi lettünk valamilyen rejtélyes okból hirtelen nagyon-nagyon erősek.

Jó karakterisztikájú motorból szerencsére találni párat az ebike-ok piacán, így ez önmagában még nem garantálná a Lavida sikerét. Hát mit tud még? Visszatölteni! A fékkar meghúzásával egyből aktiváljuk a motor féket, ami nem csak segít a pedelec lelassításában (és a fékek kímélésében), de közben tölti is az akkumulátort. 

Előfordult már Önnel is hogy egy hosszabb leejtőn azon aggódott, hogy ne gyorsuljon egy bizonyos sebesség fölé, ezért folyton be-be húzta a fékkart vagy éppenséggel végig behúzva tartotta? Ez nem a legkényelmesebb módja egy leejtőn való legurulásnak és a fékeket is igénybe veszi. A Lavida rendelkezik lejtmenet asszisztenssel, ami egy Ön által meghatározott sebesség fölé nem engedi gyorsulni az elektromos kerékpárt, hanem elkezdi azt a motorfékkel fékezni. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy nekünk csak kényelmesen kell ülni és biztonságban legurulni. Természetesen a sebesség limit könnyedén megváltoztatható, illetve ez a funkció bármikor ki is kapcsolható egy gombnyomással.

A hátsó agymotoros kialakításnak köszönhetően nem kell lemondanunk a hagyományos kerékpároknál megszokott váltó fokozatokról sem, mivel 30 sebességes Shimano XT váltó rendszer dolgozik alattunk (elől egy hármas szorzó váltó, hátul egy 10 fokozatú váltó).

A Lavida Plus elektromos kerékpár felszereltségében tud többet, mind a "klasszikus" Lavida: több sebesség fokozattal rendelkezik és a váltója is magasabb kategóriájú, jobb első lengéscsillapítója van és a gumik minősége még magasabb. Emellett hidraulikus tárcsafékekkel van felszerelve.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-05-28

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!