Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

BULLS E-Stream EVO 45 AM elektromos kerékpár

Ár:
1.879.900 Ft (1.480.236 Ft + ÁFA)
Gyártó: BULLS Bike
Cikkszám: BullsEstreamEvo45Am_fs21

A szélvész.

Ritka faj képviselője a Bulls E-Stream Evo 45 AM elektromos kerékpár, ez ugyanis egy össztelós e-mtb, ami egy speed-pedelec, azaz az elektromos rásegítés egészen 45 km/h-s sebességig velünk tart.

Az ilyen speed-pedelec-eket szigorú engedélyeztetésnek kell alávetni, hogy megkapja a típusengedélyt, hisz 45 km/h-s sebességnél (tartósan) már egészen már erők hatnak egy kerékpárra, mint 25 km/h esetében. ennek megfelelően az E-Stream Evo 45 AM "bombabiztosra" lett építve, ez vonatkozik mind a vázra, illetve a választott alkatrészekre és kiegészítőkre. Ha ezt az ebike-ot választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy egy tartós, minőségi és villámgyors kerékpár boldog tulajdonosai leszünk.

Ha már villámgyors: a 45 km/h-s sebességig tartó elektromos rásegítést a Brose speed-pedelec rendszerének, a Drive TF-nek köszönhetjük. A kellő hatótávról egy, a vázba rejtett 650 Wh kapacitású akkumulátor gondoskodik.

Az E-Stream Evo 45 Am nem csak sebessége miatt számít különlegesnek, hanem váltórendszere miatt is. Ebben az ebike-ban ugyanis egy 2x11 sebességes Shimano Deore XT váltórendszer van, így biztosítva, hogy még nagy sebesség esetén is tudjunk kellő erővel, számunkra kényelmes pedálfordulattal kerékpározni.

A nagy sebességeknél különösen fontos megfelelő fékerő miatt az Evo 45 AM Magura MT5-E hidraulikus tárcsafékeket kapott elől-hátul 203mm tárcsákkal. A fék nevének végén az '-E' tag a fékkapcsolót jelenti, mivel speed-pedelece lévén az Evo 45 AM fel van szerelve féklámpákkal is.

A terepen is megfelelő kezelhetőség és komfort végett a Bulls 45-ös montija 150mm-es rugóúttal bíró lengéscsillapítókat kapott, előre egy Rock Shox Yari RC villát, hátulra egy Rock Shox Deluxe RT rugóstagot.

A biztos tapadásról a speed-pedelec-ekhez minősített Schwalbe Nobby Nic Snake Skin TLE Apex Addix Spgrip gumik gondoskodnak (27,5+ méretben, "tubeless ready" felniken).

A kerékpáron emellett a nemzetközi speed-pedelec előírások miatt találunk a hátsó kerék "mögött" egy megvilágított rendszámtábla tartót (a rendszámtábla hazánkban nem kötelező), elektromos kürtöt és egy rugós kitámasztót is, ahogy állandó világítást is (a már említett féklámpa funkcióval kiegészítve).

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-01-03