Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Bringaexpo 2013

Bringaexpo 2013 Szeretettel meghívunk a Bringaexpo-ra, hazánk legnagyobb kerékpáros kiállítására, mely idén február 28-tól március 03-ig (azaz jövő hét csütörtöktől vasárnapig) tart! 
 
A Bringaexpo hazánk legnagyobb és legjelentősebb bringás kiállítása, ahol szinte mindent megtalálhatsz, ami itthon beszerezhető kerékpáros bringa expotémakörben. Természetesen mi is kinn leszünk, szokás szerint sok különleges termékkel:

  Ugye jól hangzik?

Szeretettel várunk Téged és barátaidat a Hungexpo G pavilon 8-as standján!

Javaslat: Vedd meg elővételben a jegyed, kedvezményesen az expo oldalán!

Idézet a kiadott hivatalos anyagból:
"2013-ban új fejezet kezdődik hazánk legnagyobb kerékpáros szakkiállítása, a PORT Bringaexpo életében. A rendezvény új csarnokba, a Hungexpo G pavilonjába költözik, mely a korábbinál jóval nagyobb, modernebb, igényesebb helyszín.

Február 28. és március 3. között, naponta 10'00- 18'00-ig, mintegy 10.000 négyzetméteren várjuk a kerékpár iránt érdeklődőket. Az expon minden eddiginél több kiállító lesz, új,  a hazai piac számára eddig ismeretlen márkákat is megismerhettek. A teljes kiállítói lista megtalálható a kiállítás internetes oldalán.

A korábbinál nagyobb méretű, 500 nm-es látogatói tesztpálya is helyet kap, melyen elsősorban különleges kerékpárokat (elektromos, fekvő, tricikli, stb) próbálhattok ki., illetve lesz egy pump track pálya és egy kerékpáros KRESZ pálya gyerekek részére. A kerékpárral érkezőket idén is nagyméretű, ingyenes kerékpártárolóval várjuk a Hungexpo I-es számú főkapujánál.

A belépőjegy a korábbi hagyomány alapján most is érvényes lesz az azonos időben zajló Utazás és Vitalexpo és Karaván Szalon kiállításokra is. A belépőjegy elővételben kedvezményesen megvásárolható az expo weboldalán."

További infó: www.bringaexpo.eu , info@bringaexpo.eu
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus