Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Bosch Smart System 2023. februári szoftverfrissítés - új funkciók

 

A Bosch folyamatosan frissíti a tavaly debütált Smart System rendszerét, ennek ékes bizonyítéka, hogy ezen a héten (2023. 5. hete) is tartogat újdonságokat a német gyártó ingyenes, a felhasználók által is letölthető szoftverfrissítése.

Nézzük is sorjában az új funkciókat:

yes Az eBike Flow app "hatásköre" bővül, immáron a felhasználóknak van lehetősége finomhangolni a dinamikus rásegítési módokat (eMTB, Tour+ és Auto).

yes Szintén az eBike Flow-hoz kapcsolódik, bár minket kevésbé érint: az alkalmazás választható nyelvei is bővülnek, az új "jövevények" a cseh, dán, norvég és svéd nyelvek. Reméljük, hogy egyszer a magyar nyelvvel is bővülhet ez az egyre csak gyarapodó lista!

yes A ConnectModule, a Bosch gyári GPS-es nyomkövetős megoldása, kap egy új módot, a 'Transport', azaz szállítási funkciót. Ezt kiválasztva tudjuk a kerékpár szállítása idejére deaktiválni a ConnectModule nyomkövetési, riasztó és lopás érzékelő funkcióit.

 

Magáról a Bosch Smart System-ről itt tudhat meg többet, míg az ezzel a rendszerrel szerelt elektromos kerékpárjainkat itt találja.