Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Bosch elektromos kerékpár akkumulátor kapacitás tesztelése - Bosch ebike diagnosztika

Ár:
7.500 Ft (5.906 Ft + ÁFA)
Cikkszám: BoschCapacityTest
Gyártó: Bosch
Elérhetőség: Rendelhető

Figyelem: ez az adott cikk egy szolgáltatás, nem pedig egy konkrét termék, ennélfogva a kapacitás tesztet csak helyben, boltunkban tudjuk elvégezni!

Bizonyítványt szeretne arról, hogy használtan értékesítendő vagy épp a vásárlásra kinézett ebike akkumulátora/egyéb részei milyen állapotban vannak? Vagy csak tudni szeretné, hogy mennyit veszített Bosch akkumulátora az eredeti kapacitásából? A hivatalos Bosch akkumulátor kapacitás tesztelőnkkel segítünk Önnek! Legyen szó első generációs vagy új Bosch akkumulátorokról, vázakkuról vagy csomagtartósról. 
A tesztelés előtt teljesen feltöltjük az akkumulátorát, majd rákötjük a Bosch diagnosztikai szoftvert futtató számítógépre és megindul a több órás teszt, mely során a kapacitás tesztelő lemeríti az akkumulátort és közben elemzi az akkut, hogy a teszt végeztével meg tudja mondani, hány Wh-nyi energiát tud eltárolni maximálisan az akkumulátor teljes töltöttség mellett, illetve mennyit veszített töltéstárolási képességéből az évek/hónapok során.

Az eredményről egy kinyomtatott diagnosztikai lapot is adunk, melyben a teszt eredménye mellett szerepel az is, hogy hány töltési ciklus van az akkumulátorban. Ha komplett kerékpárt hozott, ez esetben a kerékpárról is adunk egy diagnosztikai lapot, melyben szerepelnek az esetleges hibakódok, a használat módja (milyen rásegítési szint, milyen hőmérséklet), megtett kilométerek. 

Ezek birtokában (és jó eredményekkel) már nyugodtabban vásárolhat/értékesíthet használt elektromos kerékpárt, hisz ezeknél a legnagyobb rizikófaktort mindig a költséges akkumulátor jelenti.
 

Változatok: Alapmodell

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!