Bosch elektromos kerékpár akkumulátor kapacitás tesztelése - Bosch ebike diagnosztika

Gyártó: Bosch
Cikkszám: BoschCapacityTest

Figyelem: ez az adott cikk egy szolgáltatás, nem pedig egy konkrét termék, ennélfogva a kapacitás tesztet csak helyben, boltunkban tudjuk elvégezni!

Bizonyítványt szeretne arról, hogy használtan értékesítendő vagy épp a vásárlásra kinézett ebike akkumulátora/egyéb részei milyen állapotban vannak? Vagy csak tudni szeretné, hogy mennyit veszített Bosch akkumulátora az eredeti kapacitásából? A hivatalos Bosch akkumulátor kapacitás tesztelőnkkel segítünk Önnek! Legyen szó első generációs vagy új Bosch akkumulátorokról, vázakkuról vagy csomagtartósról. 
A tesztelés előtt teljesen feltöltjük az akkumulátorát, majd rákötjük a Bosch diagnosztikai szoftvert futtató számítógépre és megindul a több órás teszt, mely során a kapacitás tesztelő lemeríti az akkumulátort és közben elemzi az akkut, hogy a teszt végeztével meg tudja mondani, hány Wh-nyi energiát tud eltárolni maximálisan az akkumulátor teljes töltöttség mellett, illetve mennyit veszített töltéstárolási képességéből az évek/hónapok során.

Az eredményről egy kinyomtatott diagnosztikai lapot is adunk, melyben a teszt eredménye mellett szerepel az is, hogy hány töltési ciklus van az akkumulátorban.

Ezek birtokában (és jó eredményekkel) már nyugodtabban vásárolhat/értékesíthet használt elektromos kerékpárt, hisz ezeknél a legnagyobb rizikófaktort mindig a költséges akkumulátor jelenti.
 

Kívánságlistára teszem
12.000 Ft (9.449 Ft + ÁFA)
Bosch elektromos kerékpár akkumulátor kapacitás tesztelése - Bosch ebike diagnosztika
12.000 Ft (9.449 Ft + ÁFA)