BMZ Brose Connect C bluetooth okostelefonos modul

Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 34901

BMZ Brose Connect C bluetooth modul, aminek hála Brose motoros elektromos kerékpárunkat össze tudjuk kapcsolni okostelefonunkkal, illetve a rajta futó 'BMZ Connect C' applikációval.

Ez a bluetooth modul alapvetően minden Brose T és S szériás motorral kompatibilis, viszont előfordulhat, hogy kerékpárja gyárilag nincs előkészítve ehhez a modulhoz, így nem elég azt egyszerűen csak csatlakoztatni, hanem ki kell cserélni a motor-kijelző kábelt is egy Connect C kompatibilis változatra (pl: Gen 1-es kijelző esetében erre, míg Gen 2-es kijelző esetében erre)

A Bulls Brose motoros elektromos kerékpárjai a 2019-es modellévtől gyárilag Connect C kompatibilisek.

Magáról az applikációról:

Hála a BMZ Connect C appnak telefonunkon tudjuk akár menet közben is megváltoztatni az egyes rásegítési szintek erősségét külön-külön is (azaz, hogy ha túl erősnek érezzük a 2. rásegítési szint 50%-os mutatóját, lejjebb vehetjük 40%). 

De nem csak az egyes rásegítési szinteket finomíthatjuk, hanem kerékpárunk szoftverét (motor, akkumulátor, kijelző) is lefrissíthetjük bluetooth-on keresztül, így nem kell szakszervizbe mennünk (és fizetnünk) a legfrissebb szoftverért.

Az app természetesen navigációra is képes, illetve naplózza kerékpározásainkat. Ezen kívül részletes információkat kapunk ebike-unkról (pl: motor hőmérséklete, áramfelvétele stb.)

Ha pedig szeretünk csak úgy látatlanban belevágni az ismeretlenbe, jó szolgálatot tesz a hatótáv kijelzőnk, ami nem csak km-ben mutatja meg, hogy az mennyit tudunk még menni, de be is rajzolja azt a térképre (és figyelembe veszi a terepviszonyokat is)!

Maga a BMZ Connect C ingyenes és mind iOS-re, mind Android-ra letölthető.

Kívánságlistára teszem
49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)
BMZ Brose Connect C bluetooth okostelefonos modul
49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

akkumulátor helye vázban rejtett (integrált)
okostelefonos kompatibilitás Igen, applikáción keresztül
Gyári alkatrész Igen, gyári alkatrész
Alkatrész típusa Kijelző és tartozékai
Kompatibilis ebike rendszer Brose