Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

A Desing & Innovation Award nyertese: a Bulls Sonic Evo AM 6 Carbon ebike!

 

2020-ban a Bulls Sonic Evo Am 6 Carbon nyerte el a rangos Design & Innovation Award díjat a 'legjobb elektromos rásegítéses mountain bike" kategóriában, ezzel is bizonyítva, hogy az idén debütáló, alapjairól tervezett új e-mtb család kiemelkedően jól sikerült! Olvasson tovább és mi elmondjuk, hogy mivel nyerte el a válogatott zsűri szívét a 2020-as csúcs Bulls e-monti!

 

Desing & Innovation - a díj

Előszóban ejtenénk pár mondatot magáról a díjról: a Design & Innovation Award (dizájn és innovációs díj) elnyerése egyszerre jelent egy kiemelt ajánlást, illetve azt, hogy a díjazott termék egy viszonyítási alappá válik a kerékpáripar legjobban teljesítő termékei között.

A Design & Innovation Award több, mint egy egyszerű díjkiosztó, ahol egymás hátát veregetik a különböző márkák. Ez az a díj, ahol döntően az számít, hogy az adott termék miként teljesít a való életben, és teljes egészében vizsgálják a jelölteket annak érdekében, hogy a zsűri biztosan megalapozott döntést hozhasson.

A zsűri 2020-ban is nemzetközi szakújságírókból, professzionális tesztelőkből és iparági szakértőkből állt össze, akik együttesen több, mint 6 000 órát fordítottak arra, hogy eldőljön az egyes kategóriákban ki idén a legjobb.

 

 

Miért a Bulls Sonic nyert?

A 'legjobb elektromos rásegítéses mountain bike 2020' kategóriában a Bulls Sonic Evo Am 6 Carbon "fejére" került a képzeletbeli korona, amit a zsűri szerint megkülönböztethető és egyedi formatervének, innovatív megoldásainak és első osztályú kivitelezésének köszönhet. De át is adnánk kvázi a szót a zsűrinek, hisz alább ismertetjük a részleteket, ami a hivatalos összegzés fordítása:

 

 

Látszik, hogy az új Sonic ebike-ok tervezésekor a Bulls alaposan átgondolta mit szeretne elérni, mit várnak el a végterméktől és ennek megfelelően egy koherens egészként tervezte meg és gyártotta le a Sonic Evo AM 6 Carbon-t.  Az eredmény egy kiváló, sok okos megoldással és részlettel bíró átfogó koncepció, ami a Smart Simplicity ('okos egyszerűség/letisztultság') elvén alapul: a kábelek belső, rejtett elvezetése a fejcsövön keresztül is (pluszban a vázban már korábban is elrejtett kábelek mellett), egy teljesen integrált és széles tartományban állítható EightPins dropper nyeregcső és a MonkeyLink kulacstartó, ami egybe van építve az akkumulátor fedlapjának reteszével.

 

 

A lenyűgöző formanyelv és szénszálas váz harmonikus arányai együtt szép, kerek egésszé teszik az ebike kinézetét. A Bulls Sonic Evo AM 6 pedelec 150 mm-es rugóutakkal bír, miközben az első kerék egy 29"-es nagyobb és vékonyabb gumival van szerelve, míg hátul egy vastagabb, 27,5+"-os kereket találunk. A Bulls Sonic Evo AM 6 Carbon sportos és modern geometriájával a nagyobb sebességre vágyó, ambiciózus hegyikerékpárosokat célozza meg. Ahogy az egyik tesztelő fogalmazott erről az ebike-ról: "Ez baromira a legjobb Bulls bringa, amin valaha ültünk!".

Ha szeretné jobban megismerni a Bulls Sonic modelleket, ajánljuk összefoglaló cikkünket, amiben leírtuk mitől más és újszerűek ezek az elektromos montik.

Amennyiben más típusú elektromos kerékpárok iránt érdeklődne, tekintse meg kínálatunkat!