Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

BionX D széria D500 váz akkumulátoros 45 km/h 555Wh elektromos kerékpár átalakító szett

Ár:
682.900 Ft
682.900 Ft (537.717 Ft + ÁFA)
Cikkszám: BionxD500DV28RC3
Gyártó: BionX

Az elektromos kerékpár átalakító szettek királyának a BionX-et tartják.  Miért?
A BionX használatával elektromos kerékpárja képes lesz visszatölteni. Ez egy olyan funkció, melyre csak kevés pedelec képes (ennek gyakorlati megvalósítása ugyanis nem mindennapi feladat). A visszatöltés ugyanakkor akár 20%-al is megnövelheti egy ebike hatótávját. A BionX rendszernek van még egy ritka tulajdonsága: teljesen hangtalanul teszi a dolgát, nem jelentkezik az elektromos kerékpároknál hallható "zümmögés".

A BionX 2017-re jelentős változtatást eszközölt beépítő szettjei körében. Ezek közül a legnagyobb újítás, hogy megjelent a termékpalettán a régóta vágyott 500W-os motor, ami már 45 km/h sebességig segít! Így nem kell lemondanunk a BionX rendszer fentebb ismertetett előnyeiről, ha mindenképp egy speed pedelec-re vágyunk. Ezzel a BionX az egyetlen gyártó, aki Európában ilyen sebesség elérésére képes elektromos kerékpár átalakító szettet piacra bocsájtott. 

De nem csak ennyi változott, megjelent az RC3 kontroller a kijelző mellé. Ezzel nem csak vezérelni tudjuk a rendszert, hanem a beépített ledeknek köszönhetően visszajelzést kapunk a választott rásegítési szintről, az akkumulátor töltöttségéről is. Nem mellesleg az RC3 helyigénye sokkal kisebb, így ha valakinek felesleges (vagy túl sok helyet foglal a GPS, telefon mellett) a grafikus kijelző egy elektromos kerékpáron, az is megtalálja számítását a BionX rendszerben. Az új vezérlő másik előnye, hogy alapból van benne gázkar is, ami korábban egy feláras extra volt.

A grafikus kijelzőt sem kerülte el a változás. Az új kijelző, BionX DS3 immáron színes és több funkciója van, mint eddig bármikor, ráadásul ez az 500W-s rendszerhez szériatartozék (a többi rendszer esetében ez egy feláras opció). Emellett vásárolhatunk egy Bluetooth modult is. Utóbbi esetben a telefonunkra letöltött BionX appon keresztül tudjuk majd telefonunkról a rendszert vezérelni, illetve hasznos adatokat kapni (a megszokott kerékpár computer funkciókon kívül navigáció, hangos visszajelzés, aktivitás mérő és részletes, számítógépre lementhető statisztikák azok, amik egyéb más funkciók mellett helyet kaptak a telefonos alkalmazásban)

Ha elfogadjuk, hogy BionX a beépítő szettek királya, akkor az 500W-s BionX a "legnagyobb királyság".

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-03-12

Vélemények

| 0 / 5 csillag!
2017. 04. 26.
Csaaak, ennyi?

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő