Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

B&M IXON IQ Led Elemes első lámpa

Gyártó: Busch & Müller
Cikkszám: 192QM
40 LUX-os,a legjobb ár/érték arányú LED-es lámpa ma a piacon, és kapható AA-s akkumulátorokkal, és töltővel is, így nem kell minduntalan kiszedni az elemeket, hanem egyszerűen csak csatlakoztasd a töltőt a lámpa aljába, és max.4 óra elteltével már újra rendelkezésedre áll a nagy fényerő.
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-01-03

Leírás és Paraméterek

A zseniális IQ foncsorozásnak köszönhetően nem vakítja a szembe jövő autósokat, mégis 100nm-es területet tud bevilágítani. Teljes fényerővel (40 LUX) 5 órán keresztül tud világítani, mely elegendő a legtöbb éjszakai túra időtartamára is. Két üzemmóddal rendelkezik: teljes fényerőn (40 LUX) 5 órán keresztül tud világítani, 'ECO' módban (10 LUX) pedig nem kevesebb, mint 20 órát bír. A kormányra szerszám nélkül gyorsan, és egyszerűen felszerelhető. A legördülő menüből kiválaszthatod, hogy melyik kivitelt szeretnéd megvásárolni.

A(z) Busch & Müller márkáról

A Busch & Müller cég a minőségi kerékpáros lámpák és tükrök specialistája. A német cég számtalan szakmai elismerést illetve díjat gyűjtött össze az elmúlt években. Termékeivel a kerékpárokon kívül az autóiparban is találkozhatunk, mivel többszázezer személygépkocsi és robogó van vele szerelve.