Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Apache hátsó agymotoros beépítő szett 16Ah váz akkumulátorral

Ár:
449.900 Ft (354.252 Ft + ÁFA)
Gyártó: Apache
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: HátsoBeépApache-vaz16

Leírás és Paraméterek

Van egy kerékpárja, amit szeret, amihez kedves emlékek fűződnek? Egy olyan, amit már megszokott, kiismert? Egy minőségi kerékpár, amit fájna a szíve félretenni valahova porosodni vagy áron alul eladni használtan? 

Ez esetben javasoljuk, hogy a komplett, gyári elektromos kerékpár vásárlása mellett vegye számításba meglévő kerékpárja pedelec-ké alakítását egy átalakító szettel.

Az Apache hátsó motoros pedelec kit-je egy kiváló eszköz arra, hogy kerékpárjából egy igazi ebike-ot faragjon. Ezen szetteknél a megfizethető ár és a minőség megfér egymás mellett.

Az Apache hátsó agymotoros ebike szettje pedálfordulat érzékelős, így a rásegítés mértéke -a kiválasztott rásegítési szint függvényében- a pedál forgási sebességétől függ, nem pedig a pedálra leadott nyomatéktól. A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy hiába tapossuk erősebben a pedált, a rendszer nem fog több rásegítést adni, mivel a rásegítés mértéke csak a kiválasztott rásegítési szinttől és a pedálozás sebességétől függ. 

Az Apache pedálfordulat érzékelős hátsó agymotoros pedelec kit 3 féle kapacitású, vázra szerelt akkumulátorral választható:

  • 375 Wh (10,4 Ah/36V) várható hatótáv a gyári adatok szerint: 50-80 km
  • 468 Wh (13 Ah/36V) várható hatótáv a gyári adatok szerint: 70-110 km
  • 576 Wh (16 Ah/36V) várható hatótáv a gyári adatok szerint: 80-130 km

A szett ára a beépítést nem tartalmazza, a beépítést szakszervizünk 25.000,- Forintért végzi el.

Elérhető 24"-es, 26"-os, 27,5"-es és 28/29"-es kerékméretű változatokban. A motor gyárilag mindig egy megerősített felnibe, speciális küllőkkel befűzve érkezik meg, ezt tesszük be az Ön kerékpárjába, miután átszereltük rá a gumikat, váltófogsort, fékeket stb-t a meglévő kerékpárjáról.

A szett alapáron egy LED panelt tartalmaz, melyen az akkumulátor töltöttsége mellett a kiválasztott rásegítési szintet látjuk. Ha szeretné látni azt is, hogy milyen sebességgel halad, mekkora utat tett meg, milyen átlag sebességgel és egyéb adatokat, válassza a feláras LCD kijelzők egyikét!
 

motor elhelyezéseinformation_mark Hátsó agymotor
érzékelő / szenzorinformation_mark Pedálfordulat érzékelős
motor teljesítménye 250 W
maximális sebesség rásegítésselinformation_mark 25 km/h
visszatöltésinformation_mark Nincs visszatöltés
akkumulátor helye vázra szerelt
akkumulátor kapacitásinformation_mark 576 Wh
akkumulátor típus Li-ion
akkumulátor feszültség 36 V
kijelző LED kijelző
Akkumulátor kapacitása (Ah) 16 Ah
Súly 8.9kg