Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Emlékezetes bringázások: júliusban minden e-MTB-hez akciókamera ajándékba

 

Egy elektromos rásegítésű mountain bike-al egész más élmény lesz a montizás. Jobb, energikusabb, pörgősebb. Az élményfaktor a sokszorosára nő a megszokotthoz képest. A korábbi tempó hirtelen egy csigáéhoz lesz hasonlatos. Egy pedelec monti nyergében lendületesen tudunk felülkerekedni az emelkedőkön, meg tudjuk hódítani az erdőt, a terepet!

Ha nem hiszi, nézzen utána ebben a videótesztben:

 
Természetes, hogy a montizás új dimenziójában történnek velünk olyan dolgok, amiket megörökítenénk, hogy utána ismerőseinknek, barátainknak megmutassuk. Ezt mi is jól tudjuk, éppen ezért egész júliusban minden nálunk vásárolt (vagy rendelt) elektromos mountain bike-hoz akciókamerát adunk ajándékba. Így nem csak egy kiváló e-MTB-t tolhat haza, hanem új "mtb-életének" megörökítőjét is, egy Bulls Gravity Full HD Action Cam ackiókamerát is.

Még nem tudja, hogy milyen e-MTB-t válasszon? Széles válogatott kínálatunkból kiemelnénk a Bulls, Giant és Specialized pedelec-jeit, nem véletlenül, ezen márkák modelljei kiemelkedően jól szerepeltek a német E-Mountainbike magazin csoporttesztjén.
Természetesen kollégáink is segítenek a leendő kétkerekű kiválasztásában budapesti vagy budakalászi boltunkban.