Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

TW-Bents Artifice (használt)

Ár:
865.000 Ft
565.000 Ft (565.000 Ft + ÁFA)
Gyártó: TW-Bents
Cikkszám: TW-Bents-Artifice_h

Az Artifice a tajvani TW-Bents egyik háromkerekűje, mely méltán sikeres volt anno, hiszen amellett, hogy igényes alkatrészekből rakták össze, a könnyebb szállíthatóság érdekében kicsire összecsukható, ráadásul ehhez az ülést sem kell leszerelni.

Egyetlen darab van belőle, keveset használt, jó állapotú. Van hozzá sárvédő és csomagtartó is.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-09

Leírás és Paraméterek

Felszereltsége kifejezetten jónak mondható, kizárólag minőségi alkatrészekből, illetve részegységekből építették össze. Ülése hálós, így amellett hogy jól szellőzik, oldaltartást is biztosít, mely különösen a nagyobb sebességű, illetve az élesebb kanyarokban tud nagyon hasznos lenni. Kormánya indirekt, mely egyrészt kedvezőbb ergonómiailag, finomabban behangolható, toleránsabb a vezető hibáira, valamint veszélyes kanyarokban is biztonságosabb. 20/26-os kerékméretével a merev vázához képest jól nyeli el az úthibákat. Szélességével ugyan a nagyobb modellek közé tartozik, viszont a stabilitása ezáltal, valamint az alacsony súlypontja miatt is nagyon jó. 

A(z) TW-Bents márkáról

A TW-Bents az egyik legrégebbi (1985-ben alapították) és legnevesebb tajvani rekumbens gyártó volt, sajnos már nem létezik. 
A TW-Bents az egyike volt azon nagyon kevés távol-keleti fekvőkerékpár gyártónak, aki elég széles kínálattal rendelkeztek a kontinensünkön kedvelt rövid tengelytávú kétkerekű és tadpole kialakítású háromkerekű típusokból, ugyanakkor elegendő tapasztalattal bírtak ahhoz, hogy mind árban, mind minőségben versenyképesek legyenek.